وی افزود: اینکه تصور کنیم با کارهایی که صورت میدهیم مواد مخدر نابود میشود صحیح نیست و باید جامعه را برای افراد توزیعکننده ناامن کنیم تا به راحتی نتوانند مواد مخدر را در شهرستان توزیع کنند.
معاون فرماندار چادگان تصریح کرد: نیروی انتظامی تا کنون تلاشهای خوبی را انجام داده است و ادامه این روند نیازمند همکاری همه مسؤولان شهرستان است تا بتوان جامعهای به دور از این معضل داشته باشیم.
موگوئی افزود: آموزش و پرورش، بهزیستی، شبکه بهداشت، کمیته امداد، دانشگاه و هلال احمر در راستای اطلاع رسانی و برگزاری جلسات با دانشآموزان و خانوادهها اقدام کرده تا با آسیبهای اجتماعی بیشتر آشنا شوند.
وی بیان داشت: باید جلسات مستمری را برای آسیبشناسی و ارائه راهحل ویژه افراد معتاد برگزار کرد و اولویت کار را از مدارس شروع کرد.
معاون فرماندار چادگان به مکانهای تجمع معتادان اشاره کرد و بیان داشت: باید مکانهایی را که معتادان از آن استفاده میکنند نا امن کرد که در این راستا لازم است نیروی انتظامی و شهرداریهای چادگان و رزوه مکانهای تجمع و مخروبهها را شناسایی و تخریب کنند تا باعث کاهش تجمع این افراد در مکانهای مخروبه باشیم.
وی افزود: در بعضی از خانوادهها سرپرست خانواده به مواد روی آورده که که اگر کنترل نشود آسیبهای جدی به بافت خانواده وارد میشود که جبرانناپذیر خواهد بود.