به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علی اصغر ذاکری ' امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان
مبارکه با اشاره به پیشگیری و مقابله با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه
کنگو، افزود: شهروندان باید گوشت و فرآورده های دامی را از مراکز معتبر که
زیر نظر اداره کل دامپزشکی قرار دارند، خریداری کنند و گوشت و فرآوردههای
دامی را نیز در شرایط مناسب و بهداشتی نگهداری کنند.
وی رعایت بهداشت
را در جلوگیری از بروز و شیوع بیماری تب کریمه کنگو مهم دانست و افزود:
مردم با رعایت نکات بهداشتی در هنگام خرید گوشت و فرآورده های گوشتی به
نشان و اطلاعات درج شده بر روی محصول توجه و گوشت را فقط از طریق مراکز
مجاز تهیه کنند.
فرماندار مبارکه اضافه کرد: بی تردید حفظ جان و مال
مردم از مهمترین مسائلی است که باید مدنظر قرار گیرد وکلیه دستگاهها بطور
شرعی و قانونی موظفند در اجرای طرح های پیشگیرانه و مقابله با شیوع این
بیماری با شبکه بهداشت و درمان و شبکه دامپزشکی شهرستان همکاری کنند .
رئیس
شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان مبارکه با بیان اینکه با هرگونه ذبح
غیرقانونی دام جلوگیری و برخورد قانونی خواهد شد، افزود: شبکه دامپزشکی
شهرستان باید با کنترل و نظارت بیشتر و با همکاری دستگاههای ذیربط از حمل
دام های فاقد مجوز شبکه دامپزشکی و گوشت های غیر بهداشتی در سطح این
شهرستان جلوگیری کند.
وی اظهارکرد: شبکه دامپزشکی با همکاری جهاد
کشاورزی، شهرداری ها و دهیاری ها باید نسبت به سمپاشی دام ها و کنترل و
مقابله با کنه جهت پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه
کنگو اقدام کند.
فرماندار مبارکه با اشاره به لزوم آگاه سازی مردم برای
رعایت نکات بهداشتی در مصرف گوشت، گفت: بروشورها و تراکت های آموزشی در
مورد پیشگیری و مقابله با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توسط شبکه
بهداشت و درمان و شبکه دامپزشکی شهرستان تهیه و باهمکاری بخشداریها،
شهرداریها و مدیریت آموزش و پرورش در اختیار مردم قرار گیرد و ائمه جمعه
شهرستان نیز نسبت به آگاه سازی مردم اقدام نمایند.