رئیس اتاق انصاف استان اصفهان گفت: مردم اصفهان برای رعایت موارد بهداشتی و با توجه به خطر شیوع تب کریمه کنگو باید از واحدهای صنفی پروانه‌دار و معتبر گوشت خریداری کنند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رسول جهانگیری  در رابطه با شیوع تب کریمه کنگو در استان اصفهان اظهار کرد: مردم اصفهان برای رعایت موارد بهداشتی و با توجه به خطر شیوع تب کریمه کنگو باید از واحدهای صنفی پروانه‌دار و معتبر گوشت خریداری کنند.

وی در ادامه افزود: شرایط بهداشتی ذبح دام، گذراندن شرایط پیش سرد، اخذ تائیدیه‌های بهداشتی از دامپزشکی و سایر شرایط تعریف‌ شده از سوی مراجع ذی‌صلاح باید برای فروش یک گوشت سالم طی شود.

رئیس اتاق اصناف استان اصفهان با بیان اینکه واحدهای صنفی پروانه‌دار از اتحادیه گوشت قرمز اصفهان ملزم به رعایت تمام موارد بهداشتی هستند، گفت: علاوه بر رعایت موارد بهداشتی از تمام واحدهای صنفی بازدیدهای منظم و سرزده توسط ادارات بهداشت و دامپزشکی و سایر مراجع ذی‌صلاح به عمل می‌آید.

جهانگیری بیان کرد: جلسات هماهنگی برای جلوگیری از شیوع این بیماری با اتحادیه و دیگر دستگاه‌ها در حال برگزاری است.

وی نسبت به خرید گوشت از واحدهای بدون پروانه کسب هشدار داد و عنوان کرد: در اصفهان حدود 900 واحد صنفی پروانه‌دار فعالیت می‌کنند و نظارت‌های لازم برای حفظ سلامت شهروندان در این ایام تشدید خواهد شد.

تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (به انگلیسی (CCHF)) یک بیماری حاد تب‌دار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه و یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود.

 
 
انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.