این غذا شامل رشتههای گندم به همراه انواع افزودنیها است که به اشکال مختلف در خوراکهای مختلف استفاده میشود.
با وجود خوشمزه بودن پاستا به دلیل بالا بودن میزان کربوهیدرات موجود در این ماده غذایی فروش آن درسطح جهانی با کاهش مواجه شده و حتی ایتالیاییها نیز دو درصد کمتر از سالهای پیش پاستا تهیه میکنند.
به تازگی در جهان رژیم غذایی مصرف محدود کربوهیدرات و درعوض مصرف پروتئین در حجم بالا رواج پیدا کرده است.
براساس تحقیقات از هر ۴ ایتالیایی یک نفر میزان مصرف ماکارونی و پاستا در خوراک خود را کاهش داده، زیرا از عواقب سلامتی ناشی از مصرف بیش از حد ماکارونی و چاقی نگرانی است.
علاوه بر ماکارونی در برخی کشورهای توسعه یافته خوراکی هایی چون نان، سیب زمینی و برنج نیز این روزها کمتر مصرف میشود.
به جز ماکارونی سایر مشتقات این ماده خوراکی از جمله تالیاتلی، لینگوئینی، راویولی و تورتلینی هم کم طرفدار شده و مردم از آنها در رژیم غذایی هفتگی خود استفاده نمیکنند.
کارشناسان اعتقاد دارند پس از سال ۲۰۰۸ میلادی که رکورد فروش ماکارونی در کشور ایتالیا به یک میلیون تن رسید، به یکباره فروش این محصول با کاهش مواجه شده و تخمین زده میشود که این افت فروش در سالهای آینده روند مستمری پیدا کند.
افزایش محبوبیت پروتئین در رژیمهای غذایی جهانی و کاهش مصرف کربوهیدارت به گفته کارشناسان به یک چالش اساسی برای صنعت ماکارونی در دنیا تبدیل شده است و امکان دارد بسیاری از شرکتهای بزرگ سازنده این محصول در سالهای نه چندان دور با مشکل ورشکستگی مواجه شوند.
گفتنی است، تمایل مردم کشورهای مختلف جهان به آزمایش خوراکیهای جدید، حساسیت غذایی عده زیادی از افراد به گلوتن، پروتئین موجود درگندم و تمایل برای خوردن مواد غذایی فاقد گلوتن از جمله دیگر دلایل کاهش استقبال و علاقه مردم به مصرف ماکارونی است.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/