محمد خانی یکی از پژوهشگران ساخت این دستگاه می گوید : این دستگاه که MS ECG نام دارد کنترل کننده ی علائم حیاتی فرد است و کوچکترین حمله ی قلبی را خبر می دهد و این قابلیت منحصر به فرد را دستگاههای موجود در بازار ندارد .
این پژوهشگر جوان اضافه کرد : این دستگاه یک پزشک شخصی است و به دلیل ویژگی کوچک و قابل حمل خیلی راحت می توان از آن استفاده کرد بطوریکه به صورت یک دستبند دور مچ دست بسته می شود .
وی افزود : دستگاه MS ECG از طریق سه سیم به بدن وصل می شود و به محض روشن شدن دستگاه سوالاتی از جمله ، داشتن سابقه ی بیماریهای قلبی – عروقی و میزان ورزش کردن از فرد پرسیده می شود و در نهایت نرم افزارضمن بیان تعداد ضربان قلب مشکل و یا نداشتن مشکل را ذکر می کند .
شاطری استاد راهنمای این طرح ، از لحاظ مهندسی و اصول کار این دستگاه را تایید کرد و گفت : نتایج آزمونهای مختلف نشان می دهد که این دستگاه به درستی کار می کند .
رحمانی پژوهشگر دیگر ساخت این دستگاه می گوید : این دستگاه هیچ نمونه داخلی و خارجی ندارد و در صورت تجاری سازی ایران را به یکی از قطبهای نرم افزار جهان تبدیل می کند و ارز آوری زیادی هم برای کشور دارد .
رحمانی اضافه کرد : سرمایه اولیه دستگاه پنج میلیون دلار است که با برگزاری کنفرانسهای علمی در داخل و خارج از کشور می توان سرمایه گذار جذب کرد .
وی پیش بینی کرد که با جذب سرمایه گذار تا یک سال آینده این دستگاه وارد بازار شود .
رحمانی همچنین از تجربه حضور در یک نمایشگاه و کنفرانس خارجی گفت که در آنجا این دستگاه با استقبال پزشکان و مهندسان پزشکی مواجه شد و علاوه بر تایید کارکرد این دستگاه ، تمایل به همکاری داشتند .
این دو پژوهشگر جوان در مورد هدف ساخت این دستگاه گفتند: ۴۰ درصد مرگ و میرها در کشور بعلت بیماریهای قلبی – عروقی است و در صورت استفاده از این دستگاه فرد از بروز بیماری آگاه میشود و اقدامات درمانی لازم را انجام میدهد.
با حمایت از پژو هشگران جوان میتوان علاوه بر پرورش خلاقیت، زمینه توسعه و کار آفرینی را هم فراهم کرد.
گزارشی از فهیمه امیریان
انتهای پیام/