وی تصریح کرد : پرندگان به عنوان ناقل غیر مستقیم در انتقال این بیماری موثر هستند و بیشتر حیوانات از نسل جوندگان مانند گوسفند، بز، گاو، خرگوش جوجه تیغی به این بیماری دچار می شوند.
وی با اشاره به این که بیماری تب کنگو با علائمی ظاهری خاصی نمایان نمی شود و باید متخصص و دامپزشک با خونگیری از حیوانات این بیماری را تشخیص دهد ، یادآور شد : قصابان در هنگام ذبح از دستکش، چکمه استفاده و مردم دام را از میادین معتبر دام تهیه و از کشتار در منازل شخصی خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان یادآور شد : بعد از خرید گوشت، 24 ساعت گوشت از دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری شود و از مصرف جگر و گوشت خام خودداری کنند.
انتهای پیام / ه