تاکنون بیماری تب کنگو در استان سمنان مشاهده و گزارش نشده ‌است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، محمد سعیدی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: با هدف رعایت نکات بهداشتی و جلوگیری از انتقال بیماری واگیر از دام به انسان، به شهروندان توصیه می شود، گوشت مورد نیاز خود را از فروشگاه های مجاز و معتبر عرضه محصولات دارای تاییدیه سلامت خریداری کنند.
 
وی با بیان این که تب کریمه کنگو، بیماری مشترک بین انسان و حیوان که عامل انتقال آن کنه و تخم آن است، اظهارداشت: کنه‌ای که با حیوانات در تماس است، اگر با انسان تماس پیدا کند و فرد را مورد گزش قرار دهد، می‌تواند بیماری را از حیوان آلوده به انسان منتقل کند، همچنین مصرف گوشت حیوان آلوده می‌تواند موجب انتقال بیماری به انسان شود.


وی تصریح کرد : پرندگان به عنوان ناقل غیر مستقیم در انتقال این بیماری موثر هستند و بیشتر حیوانات از نسل جوندگان مانند گوسفند، بز، گاو، خرگوش جوجه تیغی به این بیماری دچار می شوند.

وی با اشاره به این که بیماری تب کنگو با علائمی ظاهری خاصی نمایان نمی شود و باید متخصص و دامپزشک با خونگیری از حیوانات این بیماری را تشخیص دهد ، یادآور شد : قصابان در هنگام ذبح از دستکش، چکمه استفاده و مردم دام را از میادین معتبر دام تهیه و از کشتار در منازل شخصی خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان یادآور شد : بعد از خرید گوشت، 24 ساعت گوشت از دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری شود و از مصرف جگر و گوشت خام خودداری کنند.
انتهای پیام / ه


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.