به گزارش
خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رحیمی رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان تهران در حاشیه جلسه علنی امروز (یکشنبه 7 خرداد ماه) مجلس در جمع خبرنگاران، در خصوص تصمیمات فراکسیون امید، برای انتخابات هیات رئیسه مجلس گفت: با توجه به اینکه طی مذاکرات انجام شده تعاملی حاصل نشده بود و نگاه فراکسیون مستقلین رسیدن به نقطه مشترک نبوده، فراکسیون امید به اتفاق آراء آقای پزشکیان را به عنوان کاندیدای ریاست مجلس انتخاب کرد.
وی گفت: با توجه به اینکه فراکسیون امید فضای مذاکره را دنبال میکرد به تعدادی از افراد ماموریت هایی داده شد که روز گذشته نیز در جلسه مجمع عمومی گزارش ماموریتها ارائه شد و این گزارش ها نشان داد که توفیقی برای مذاکره و تعامل حاصل نشده است.
رحیمی اظهار کرد: نگاه فراکسیون مستقلین رسیدن به نقطه مشترک نیست، اما اگر فراکسیون مستقلین نگاهشان تعاملی است می توانند این مسیر را تعاملی پیش ببرند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در ادامه بیان کرد: این که فراکسیون امید پزشکیان را به عنوان کاندیدای ریاست معرفی کرده است به این معنا نیست که مسیر مذاکره بسته شده چون تفاهمی اتفاق نیفتاد آقای پزشکیان معرفی شد.
رئیس هیئت نظارت بر انتخابالت استان تهران همچنین اظهار داشت: البته قبل از رای گیری در مورد انتخابات هیات رئیسه مجلس در صحن علنی، جلسه خواهیم داشت و لیست نامزدها را برای پست های مختلف اعلام می کنیم، البته نگاه ما به هیات رئیسه نگاه کارآمدی و اثربخشی است.
رحیمی اذعان داشت: خط قرمز فراکسیون امید حفظ نواب رئیس بود، اما این مساله مورد تایید طرف مقابل قرار نگرفت و آنها اصرار داشتند نائب رئیس دیگری را پیشنهاد کنند. ما معتقدیم اگر قرار است رقابت کامل باشد باید برای تمام کرسی های هیات رئیسه باشد، ریاست لاریجانی چالشی نبود که قابل توافق نباشد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در ادامه در خصوص تایید صحت انتخابات شورای شهر تهران نیز گفت: انتخابات شورای شهر تهران به صورت رسمی به تایید هیات های اجرایی و نظارت رسیده است و از قبل از تایید صحت نیز تمامی شکایات ها مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: حدود 190 شکایت مورد بررسی قرار گرفت؛ از جمله شکایاتی که از طرف لیست خدمت مطرح بود.
رحیمی تصریح کرد: قبل از رسیدگی به شکایات هم آقای لاریجانی توصیه ای داشتند که آقای چمران به وی مراجعه کرده و درخواست داشتند که به شکایت ایشان رسیدگی شود. بر همین اساس نظر آقای لاریجانی هم این بود که علی رغم اینکه اختلاف رای نفر آخر منتخبان شورای شهر با آقای چمران 400 هزار تا است اما چون درخواست داشته اند مجددا رسیدگی شود.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در توصیهای که آقای لاریجانی برای توجه به اعتراض چمران داشت، به هیچ وجه توصیه معطوف به بازشماری آرا نبود. آقای لاریجانی تاکید داشت نتایج را مرور کرده و به این مسئله رسیدگی شود. لذا برای مرور نتایج رای 50 نفر اول تهران را در چند نوبت هم در سامانه صورت جلسه صندوقها، هم در سامانه تجمیع وزارت کشور و هم در سامانه هیئت مرکزی نظارت مورد ارزیابی و تطبیق قرار دادیم وهیچ تفاوت جزئی وکلی در آرا بوجود نیامد.
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا افزود: در مرحله شمارش و ثبت آرا در کنار چهار نسخه از لیست کامل داوطلبان که توسط نمایندگان فرماندار و هیئت نظارت عدد رای هر کاندیدا تیک زده می شد؛ فهرست 115 نفره نیز مرکب از همه افرادی که در لیستها مخلتف بودند وجود داشت. بلا استثنا همه اعضای لیست خدمت نیز جزو لیست 115 نفره بودند که به منظور اطمینان از صحت آمار منعکس شده این پنج نسخه به لحاظ آرا با هم مورد تطبیق قرار می گرفت.
رحیمی تاکید کرد: به همین دلیل هیات نظارت تهران بیش از 70 زمان ساعت صرف کرد تا به این درخواست ها رسیدگی شود. اعضای لیست خدمت نیز طی دو روز گذشته به فرمانداری مراجعه کردند و با آقای محمودی شاه نشین و بادامچی مذاکره داشتند و نهایتا هم متقاعد شدند.
وی با بیان اینکه هیات های اجرایی و نظارت مخالفتی با بازشماری آراء نداشتهاند، گفت: در روز رای گیری هیات نظارت غیر از نیروی بازرسی وزارت کشور بیش از 6 هزار ناظر در شعب داشت. تقریبا هر عضو 20 شعبه را جداگانه مورد بازدید قرار دادند که نه تنها تخلفی اتفاق نیفتاده بلکه حتی بازرسی ها اجازه کوچکترین تخلف را نداده است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه لیست خدمت نامه نوشته بودند و آقای سروری به نمایندگی از چمران شخصی را برای تطبیق و تجمیع آراء معرفی کرده بودند ما این نامه را هم در دستور کار بررسی قرار دادیم و مجموعا 189 شکایت که با این نامه 190 می شود را مورد بررسی قرار دادیم.
انتهای پیام/