چهارمین جشنواره رشته و خشکار در دهستان طاهر گوراب صومعه سرا برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛دبیر جشنواره رشته و خشکار با اشاره به اینکه این جشنواره با هدف حفظ آداب و رسوم محلی و معرفی سوغات گیلان برگزار شد گفت : جشنواره رشته و خشکار برای چهارمین سال پیاپی در دهستان طاهر گوراب صومعه سرا برگزار شد.
 
جاوید وفائیان افزود : در این جشنواره علاوه بر اجرای بازی های بومی – محلی نظیر لافند بازی ، طناب کشی ، آیین های محلی و همچنین موسیقی محلی، نمایشگاه رشته خشکار و محصولات کشاورزی هم  در 20 غرفه برگزار شد.
 
وی گفت : بیش از 5 هزار نفر از این جشنواره دیدن کردند.
 
دبیر جشنواره رشته خشکار با اشاره به اینکه رشته خشکار از شیرینی های سنتی گیلان است افزود : همه ساله جوانان طاهرگورابی با عنوان رشته پزی به استان های کشور سفر می کنند و با پخت این شیرینی درآمد کسب می کنند.
 
دبیر جشنواره رشته خشکار با اشاره به اینکه شیرینی رشته خشکار با آرد و برنج ، شکر ، گردو و دارچین تهیه می شود تصریح کرد: پخت این شیرینی در دهستان طاهرگوراب صومعه سرا قدمتی 300 ساله دارد.
 
 
 
 
 
 
 
 
انتهای پیام/م.ع
.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.