وی اضافه کرد : قصابان،کارگران کشتارگاهها و افرادی که به نحوی با گوشت گرم سرو کار دارند بیشتر در معرض مبتلا به این بیماری هستند .
مدیرکل دامپزشکی استان گفت :همچنین تهیه و مصرف گوشت و آلایش دامی از مراکز غیر مجاز می تواند برای عموم مردم مخاطره آمیز باشد.
نقیبی افزود : یکی از راهکارهای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه -کنگو ، سمپاشی به موقع جایگاه نگهداری دام و سمپاشی بدن دام است .
وی به مردم توصیه کرد: از ذبح دام در محیط خارج از کشتارگاه اکیدا خودداری و برای تهیه گوشت مصرفی خود، به مراکز تحت نظارت دامپزشکی مراجعه کنند .