مدیرکل دامپزشکی استان گفت : همزمان با فرارسیدن فصل گرما افرادی که در تماس مستقیم با دام زنده و گوشت قرمز هستند، رعایت موارد بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو را جدی بگیرند.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ نقیبی افزود : با آغاز ماههای گرم فعالیت کنه ها افزایش  و ویروس عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه -کنگو (مشترک بین انسان و دام)را به دام یا انسان منتقل می کنند.

وی اضافه کرد :  قصابان،کارگران کشتارگاهها و  افرادی که به نحوی با گوشت گرم سرو کار دارند بیشتر در معرض مبتلا به این بیماری هستند .

مدیرکل دامپزشکی استان گفت :همچنین تهیه و مصرف گوشت و آلایش دامی از مراکز غیر مجاز می تواند برای عموم مردم مخاطره آمیز باشد.

نقیبی افزود : یکی از راهکارهای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه -کنگو ، سمپاشی به موقع جایگاه نگهداری دام و سمپاشی بدن دام است .

وی به مردم توصیه کرد: از ذبح دام در محیط خارج از کشتارگاه اکیدا خودداری و برای تهیه گوشت مصرفی خود، به مراکز تحت نظارت دامپزشکی مراجعه کنند .

انتهای پیام/

 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.