آلو دارای خواص درمانی چون ضد یبوست ، برطرف كننده تب ، صفرا ، خشكی مزاج و غلظت خون است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  این میوه كم و بیش در مناطق مختلف پرورش می یابد كه دارای انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه غذاهای مختلفی مثل : مرغ ، كوفته ، خورشت به ، خورشت سیب ، خورشت اسفناج و فسنجان بكار می رود.
 
خواص تغذیه ای و درمانی آلو :
 
* آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند.
 
* آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو مکند.
 
* آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.
 
* آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است.
 
* آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است.
 
* آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است .
 
* خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم ، نقرس و تصلب شرائین مفید است.
 
* مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.
 
* آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.
 
 18 خاصیت آلو که نباید به سادگی از آنها گذشت

 
* آلو سرشار از ویتامین های A و C ، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ، کلسیم و سایر املاح می باشد.
 
* آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است.
 
* برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد.
 
* برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید.
 
* غنی از منیزیم ، سدیم ، فسفر و پتاسیم است.
 
* به مقدار كافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می كند.
 
* در حفظ سلامتی كبد موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است.
 
* از آنجا كه حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد.
 
* نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر می باشد.
 
پژوهشگران معتقدند از آلو مى‏توان به عنوان ضدعفونى‏كننده غذا استفاده كرد. آلوى خشك خواص ضد میكروبى دارد كه مى‏تواند خطر آلودگى گوشت را كم كند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزان قابل توجهى از رشد میكروب ها جلوگیرى مى‏كند.
 
هر چند ادویه نیز مى‏تواند نقش مشابهى ایفا كند، اما عصاره آلو طعم اندكى دارد و به همین دلیل طعم اصلى غذا را تغییر نمى‏دهد. افزودن 3 درصد عصاره آلو، بیش از 90 درصد مانع از رشد میكروب ها مى‏شود. آلو به دلیل كمك به مرطوب ماندن گوشت، كیفیت گوشتى را كه دوباره گرم مى‏شود، بهبود مى‏بخشد.
 
منبع: تبیان
 
انتهای پیام
برچسب ها: خواص آلو ، یبوست ، تب ، غلظت خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد علی خواجه نوری
۱۴:۳۲ ۱۴ دی ۱۳۹۹
از آلو زرد روی آن خیلی متشکرم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۴ ۲۲ مهر ۱۳۹۹
سلام این گیلاس نیست یک نوع دیگه ازالوست
Iran (Islamic Republic of)
اقبالی
۰۱:۲۴ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
آفرین عکس نا مربوطه ....ولی اطلاعات خوبی بود مرسی
Iran (Islamic Republic of)
میترا
۰۹:۴۵ ۲۰ فروردين ۱۳۹۹
بر ای درمان سردرد ازچه داروهای گیاهی استفاده کنیم
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۴:۴۰ ۱۵ شهريور ۱۳۹۸
سلام براعفونت الوهم خوبه
Germany
مهرداد
۰۱:۵۰ ۰۶ خرداد ۱۳۹۶
تصويرتون که عکس گیلاسها
Iran (Islamic Republic of)
امیرضا
۲۳:۲۴ ۲۱ شهريور ۱۳۹۹
عزیزم اونها گیلاس نیستند