متخصصان علوم تغذیه در ایام ماه مبارک رمضان، توصیه‌های خاصی درباره نحوه و زمان خوردن و آشامیدن برای روزه‌داران دارند.

توصیه‌های غذایی ماه رمضان +اینفوگرافی
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با آغاز ماه مبارک رمضان عادات غذایی روزه‌داران نسبت به روزهای دیگر سال تا حدودی تغییر می‌کند. محدود شدن وعده‌های غذایی روزانه به افطاری و سحری، ایجاب می‌کند روزه‌داران گرامی برای حفظ سلامت جسمی خود در این ماه مبارک و استفاده هر چه بیشتر از فیوضات آن، نکاتی را در خصوص نوع خوردنی و آشامیدنی‌ها در وقت افطار و سحر رعایت کنند.
 
متخصصان علوم تغذیه همواره توصیه می‌کنند از خوردن غذای چرب در این ماه پرهیز شود و یا بلافاصله پس از پخش اذان، نوشیدنی‌های خنک مانند شربت استفاده نشود. در اینفوگرافی زیر نکات مجمَل و کوتاهی از توصیه‌های غذایی در این ماه مبارک جمع‌بندی شده که می‌تواند مورد استفاده روزه‌داران عزیز مفید باشد.
 
 
توصیه‌های غذایی ماه رمضان +اینفوگرافی 
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.