به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛محمد مهدی امیری رئیس مرکز ادارات پذیرش و هماهنگی سازمان بهزیستی کشور در این مراسم گفت: فلسفه برگزاری اینچنین همایش ها و گردهمایی هایی آشنایی کارشناسان با دستور العمل ها سازمانی است.
وی ادامه داد: رویکرد علمی به مباحث و ورود کارشناسانه به عرصه در راستای اصلاح فرایندها از دیگر مزیت های برگزاری این همایش هاست.
به گفته رئیس مرکز ادارات پذیرش و هماهنگی سازمان بهزیستی کشور، آسیب شناسی سازمان بهزیستی در موضوع ارتباطات مردمی تقویت رویکرد مددکاری بود و بر این اساس اقدام به برگزاری همایش ها و گردهمایی هایی در این زمینه کرده است.
امیری یادآور شد: امسال مصوب شد 2 دوره آموزشی برای مدیران و کارشناسان ادارات پذیرش و هماهنگی ادارات بهزیستی کشور برگزار شود و کارشناسان به عنوان سنگ زیرین می توانند اصلی ترین مهره تصمیم گیری ها باشند.
این مسئول بر به روز شدن دانش کارشناسان به عنوان مؤلفه های اصلی پرداختن به مسائل و مشکلات تأیید کرد.
دکتر امید قادری مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه نیز در این مراسم اظهار داشت: با رهبری رئیس سازمان بهزیستی کشور تاکنون اقدامات خوبی در این سازمان در زمینه خدمات رسانی به مددجویان اتفاق افتاده است.
وی ادامه داد: برگزاری گردهمایی کارشناسان می تواند راهکار اجرایی برای مدیران باشد و نگاه عمیق کارشناسان به مسائل سخت می تواند راه گشا باشد.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به اقدامات خوب دولت تدبیر و امید در خدمات رسانی به جامعه هدف بهزیستی،گفت:تشکیل اداره پذیرش و هماهنگی بهزیستی راهکاری برای هماهنگی بین مجموعه های بهزیستی است و رئیس اداره پذیرش و هماهنگی بهزیستی استان کرمانشاه نیز تاکنون توانسته عملکرد موفقی داشته باشد.
گفتنی است درگردهمایی کارشناسان ادارات پذیرش و هماهنگی بهزیستی استان ها که به میزبانی کرمانشاه برگزارشد از زحمات دکتر قادری مدیرکل بهزیستی و خانم خدیچه هدایتی پور رئیس اداره پذیرش و هماهنگی بهزیستی کرمانشاه با اهدلی لوحی از سوی رئیس مرکز ادارات پذیرش و هماهنگی سازمان بهزیستی کشور تجلیل شد.