به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛رحیمی رئیس شبکه دامپزشکی بجنورد گفت : در اردیبهشت ماه سال جاری نظارت بهداشتی بر کشتار 3 هزار و 500 راس انواع دام زنده سبک و سنگین در کشتارگاه صنعتی دام بجنورد صورت گرفت که از این تعداد 3 هزار و 200 راس دام سبک و 300 راس دام سنگین بوده که میزان گوشت قرمز بهداشتی استحصالی آن 122 هزار و 600 کیلوگرم است.
وی افزود: در نظارت های بهداشتی این شبکه ، تعداد لاشه های غیر بهداشتی شامل 2 لاشه کامل دام سبک و 3 لاشه کامل دام سنگین ضبط و جمعاً 1هزار و 250 کیلوگرم گوشت قرمز ناسالم و 1 هزارو 730 کیلوگرم آلایش خوراکی غیربهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
گفتنی است: همشهریان عزیز، گوشت قرمز موردنیاز خود را حتماً از مراکز مجاز تهیه و در هنگام خرید به مهر دامپزشکی روی لاشه و لیبل آن که نشان دهنده تاریخ تولید و انقضاء و همچنین جنسیت لاشه است توجه کنند و درصورت مشاهده هرگونه موارد غیربهداشتی مراتب را به سامانه 1512 اطلاع داده تا دراسرع وقت رسیدگی شود.
انتهای پیام/آ