بیستمین شب‌ آواز ایرانی روز شنبه 30 اردیبهشت‌ماه با حضور اساتید و هنرمندان عرصه آواز و موسیقی ایرانی ساعت 18 در تالار «سوره» حوزه هنری برگزار می‌شود.

بیستمین شب آواز ایرانی برگزار می‌شود
به گزارش حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری؛ در سری جدید شب آواز ایرانی در هر برنامه، همانند گذشته 6 گروه به اجرای برنامه خواهند پرداخت كه همچون گذشته یك گروه با عنوان میهمان ویژه از چهره‌های شناخته شده آواز و موسیقی اجرا دارند و پنج گروه جوان منتخب دیگر به شكل رقابتی به صحنه می‌روند و اجرای این گروه‌ها توسط هیئت داوران كه از اساتید صاحب‌نام عرصه موسیقی و آواز ایرانی‌اند ارزیابی می‌شود. در پایان هر برنامه نیز یك گروه به عنوان گروه برتر معرفی خواهد‌شد.
 
در بیستمین شب‌ آواز ایرانی حسین صائمی به همراه علی بدری (نوازنده سه‌تار) یكی از گروه‌‌های شركت كننده در مراسم خواهند بود كه به اجرای آوازی در مایه سه‌گاه با استفاده از غزل‌های حافظ می پردازند.
 
حسین صائمی متولد 1354(شهرستان شهرری) ردیف دوامی را نزد حسن ادیب فراگرفت و همچنین دوره‌های عالی ردیف دوامی را در محضر استاد نصرالله ناصح‌پور آموخت. وی  شیوه های آوازی استاد طاهرزاده و محمدرضا شجریان را نزد استاد مظفر شفیعی فراگرفت. صائمی دوره شناخت ریتم و وزن خوانی و سلفژ ایرانی و تجزیه و تحلیل ردیف را نزد استادحسین مهرانی گذراند. از جمله فعالیت‌های هنری صائمی می توان به همكاری با گروه‌های رهاوی، نوای مهر، مهرنوا و جانان  و همچنین اجراهای متعدد در سازمان صدا و سیما اشاره كرد.
 
همچنین علی بدری متولد ۱۳۶۰ شهر شاهرود است. موسیقی را با فراگیری نوازندگی ساز سه تار از سال ۱۳۷۷ آغاز نمود .ردیف سازی موسیقی ایرانی را نزد حسن ادیب در سمنان و شیوه های نوازندگی قدیم و جدید ساز سه تار را نزد مسعود شعاری در تهران آموخت. وی همچنین دوره آشنایی نظری و عملی ردیف موسیقی ایرانی را نزد داریوش طلایی تعلیم دیده است و مقام اول نوازندگی ساز سه تار در اولین جشنواره موسیقی استان سمنان را كسب كرده و تا كنون اجراهای متعددی در كشور داشته است.
 
از دیگر بخش‌های برنامه شب آواز ایرانی می‌توان به اجرای كیان حامدی‌نژاد به همراه ادیب فروزان (نوازنده تار) اشاره كرد كه به اجرای آوازی در مایه دشتی با استفاده از شعرهای حسین منزوی می‌پردازد.
 
كیان حامدی‌نژاد متولد 1362 (متولد اراك) ردیف‌های آوازی را نزد آقای میثم اكبری فراگرفته و همچنین دوره‌های صداسازی را نزد آقای محمدرضا صادقی آموخته است. اجرای كنسرت با گروه موسیقی سایه در اراك و خرم‌آباد در سال‌های 1390و 1392 به سرپرستی ادیب فروزان از جمله فعالیت‌های هنری حامدی‌نژاد محسوب می شود. همچنین ادیب فروزان‌ (نوازنده تار) متولد 1368 تار نوازی را نزد اساتیدی چون محمدرضا لطفی، شهرام میر جلالی، مازیار شاهی، معصومه مهرعلی آموخته است. وی مقام سوم گروه‌نوازی جشنواره فجر در بخش رقابتی به همراه گروه موسیقی سایه سار در سال  1393 را داراست. نوازندگی در آلبوم «لب خوانی باران» به خوانندگی حسام الدین سراج، سرپرست گروه موسیقی سایه، و هم‌چنین اجرای كنسرت‌های مختلف در سراسر كشور به همراه همین گروه از جمله فعالیت‌های هنری وی محسوب می شود.
 
در این نشست ماهانه كه با هدف تجلیل از پیش‌كسوتان آواز ایرانی، كشف و معرفی چهره‌های جدید شكل گرفته است؛ هنرمندان دیگری نیز اجرا خواهند داشت كه علاقه مندان برای اطلاع از سایر بخش‌های برنامه می‌توانند‌ به اخبار تكمیلی در وب‌سایت مركز موسیقی حوزه هنری به نشانی www.musicenter.ir مراجعه كنند.
 
گفتنی است علاقه‌مندان برای تماشای برخط بیستمین شب آواز ایرانی می‌توانند‌ به وب‌سایت موسسه حام به نشانی www.e-haam.ir مراجعه كنند.
 
بیستمین شب آواز ایرانی به همت مركز موسیقی و موسسه فرهنگی هنری سپهر سوره هنر شنبه  30 اردیبهشت‌ماه ساعت 18 در تالار «سوره» حوزه هنری واقع در خیابان سمیه نرسیده به حافظ برگزار می‌شود. ورود برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.
 
 
انتهای پیام/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار