دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ملت در چهار سال گذشته ٢٠ درصد فقيرتر شده است.

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح روز جمعه هشتم اردیبهشت در جمع دانشجویان عضو جامعه اسلامی اظهار داشت: تشکل جامعه اسلامی از نهال‌های انقلاب اسلامی است که در دل دانشگاه‌های کشور و توسط دانشجویان متعهد پديد آمده  و تا امروز به حیات طیبه خود ادامه داده است. این تشکل همیشه مورد علاقه من بوده و هرگاه توانسته‌ام از آن حمایت کرده‌ام. انشاالله که این تشکل تداوم  و گسترش  يافته و شاخ و برگ آن در همه دانشگاه‌های کشور، رویش داشته باشد.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اين مطلب كه انقلاب اسلامی، سر آغاز  مجموعه‌ای از تحولات بوده است، گفت: پشتوانه انقلاب اسلامي تجربه فكري برخاسته از درون ملت ایران و جهان بيني اسلامی است.  همچنین تجربه گرانسنگ صدساله مبارزات ملت ایران در این انقلاب مؤثر بوده است. پشتوانه ایدئولوژیك  انقلاب نيز با ارزش و مهم بود. امام عزیز ما که نظريه پرداز    و گنجینه معرفت شناسی اين انقلاب بودند، ایدئولوژی اسلامی را با شرایط امروز جهان انطباق دادند،  تجربه مردم سالاری را با اسلام تلفيق   و الگويي  جديد از نظامات سیاسی را  به جهان  معاصر عرضه کردند.
       
فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس بیان داشت: چندين بار  از مقام معظم رهبری شنیدم که فرمودند حضرت امام در پاسخ به اين پرسش كه  چطور ایده جمهوری اسلامی به ذهن ايشان رسيده است ، گفته بودند ما هر جا دیدیم که باید به تکلیفمان عمل کنیم ، به آن عمل کردیم و نتیجه اش جمهوری اسلامی شد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: امروز لازم است جایگاه خود  را در نقشه انقلاب پیدا و بررسی کنیم  كه در چه زمینه هایی پیشروی داشته ايم و در چه موضوعاتی عقب هستیم. انقلاب اسلامی توانسته است سنگرهای سیاست، دفاع و امنیت را فتح كند؛ به طوري كه امروز رهبر انقلاب اسلامی، قوی ترین رهبر جهان و بزرگترین سیاستمدار دنیا است؛ در طول این سال ها، بسیاری از روسای جمهور آمریکا، به مصاف انقلاب اسلامی آمده اند اما نتوانسته اند كاري انجام دهند. در مسأله  دفاع هم امروز قوی ترین نیروهای مسلح را در منطقه داریم ؛ هر چند نه آمریکایی ها و نه شوروی سابق، وسایل مدرن و استراتژیک را خود را به ما ندادند . امروز تكيه گاه دفاعي  و امنيتي بسیاری از کشورهای منطقه،  ایران است. همگان دیدند که داعش تقریبا در عراق، سوریه ، یمن و افغانستان پیشروی كرده،  حتی به نزدیکی مرزهای ما رسیده  و بارها تلاش کرده بود  که به تهران و شهرهای مرکزی ما وارد شود.  داعش می خواست وارد مترو، نمازجمعه و اماکن عمومی ما شود.  اما نتوانست.   
 
محسن رضايي با تصريح اين مطلب كه انقلاب اسلامي  با همه دستاوردهاي بزرگ خود هنوز نتوانسته است برخی دیگر از سنگرها را فتح کند، ادامه داد: اجازه نداده اند که انقلاب وارد اقتصاد ، کشاورزی و صنعت شود و  با مقاومت بسیار سنگینی در اقتصاد روبه رو  هستیم ؛ به طوري كه دشمن، اقتصاد را آخرین سنگر خود می بیند. آمریکایی ها برای بازگشت به ایران، در همین آخرین سنگر يعني اقتصاد  مقاومت زیادی می کنند. در حال حاضر  در کشاورزی و  صنعت ما افرادی هستند که در این چهل سال به بازگشت امريكا اميد بسته اند. آنها پست دارند اما کار نمی کنند،  بلكه کارشكني  می کنند و به قاچاق دامن می زنند. برخی هم البته کارشکنی نمی کنند، اما کار جدی نيز صورت نمي دهند؛ چرا كه اميد آنها به سرمایه و فناوری آن سوی مرزها ست. دشمنان انقلاب اسلامی نيز از خارج از كشور تلاش دارند  به بهانه هايي چون انرژي هسته اي،  ما را در تحریم نگه دارند .                                          
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به توافق صورت گرفته درقالب برجام اضافه كرد: براي توافق برجام زحمات زيادي كشيده شد ولي بدون پیوست هایی که خزانه داری آمریکا را به  رفع تحریم ها  ملزم کند،  صورت گرفت. از سوي ديگر، در مذاكرات برجام،  تیم اقتصادی در کنار مذاکره کنندگان و کارشناسان هسته ای و دیپلماتیک  حضور نداشتند و نتوانستند بر  موضوع اصلی که رفع تحریم ها بود، تمرکز کنند. اين در حالي است كه آمریکایی ها، به همین برجام هم به درستی عمل نمی کنند.

استاد دانشگاه جامع امام حسین افزود: دشمنان می خواهند جلو فعالیت نیروهای مستشاری ما را در ساحل مدیترانه و کشورهای منطقه بگیرند. این چالش در کنارچالش وارد نشدن مردم و انقلاب  به اقتصاد، پیش روی ماست. از قضا همان کسانی که مانع ورود مردم و  انقلاب اسلامي  به چرخه اقتصاد شده اند، می گویند در سوریه و عراق چه می خواهید ؟  به داخل مرزها برگردید. ما به آنها می گوییم، شما بگذاريد  اقتصاد را مثل دفاع پیشرفت كند كارشكني نكنيد ،  و  كالاها ي ايران به سوریه و عراق وارد شود؛ چرا كه باید راهی يافت  تا نفوذما  در منطقه حفظ شده و گسترش پیدا کند.
 
محسن رضایی همچنين به مولفه های انقلابی‌‎گری در اقتصاد اشاره کرد و گفت: اولین شاخص در اين زمينه ، نظرگاه ها ، سیاست ها و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب است. صنعت و کشاورزی ما باید بر اساس سیاست های کلی ابلاغی از سوي مقام معظم رهبری تنظیم و اداره شود. متأسفانه در حال حاضر برخي در برابر اجرای اقتصاد مقاومتی،  مقاومت می کنند؛ طوري كه انگار نان خیلی ها با اجراي اقتصاد مقاومتي بریده می شود! دليل اين واكتش ها هم اين است كه  بسیاری از رانت ها قطع می شود. دومین شاخص این است که نیروهای انقلاب وارد اقتصاد شوند و مساله سوم این  که ارزش های انقلاب به اقتصاد راه يابد. اگر  اقتصاد ما از ارزش های انقلابی برخوردار بود، امروز شاهد فساد نبودیم.  زيرا فساد، معلول از میان رفتن ارزش هاست. مساله چهارم، مدیریت انقلابی است.  وضعیت كنوني اسراف ، وضعیت فعلي خودروی ملی،  وضعیت سنتی و عقب افتاده كشاورزي ، همه و همه نشان از فقدان  مدیریت انقلابی در اقتصاد دارد. مساله پنجم نيز مردمی شدن اقتصاد است. اگر سیاست های کلی نظام اجرایی شود و مدیریت و نیروهای انقلابی همراه با مردم به اقتصاد وارد شوند، تحولات گوناگوني  را در اقتصاد شاهد خواهیم بود؛ به طوري كه مشکل اشتغال حل خواهد شد  و نخبگان جهان به ایران رو خواهند آورد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با ذكر اين مطلب كه آمریکا قصد دارد  نوعي نظم منطقه اي  به نفع خود به وجود آورد، اظهار داشت : ما باید به سوي  اتحادیه و استقلال منطقه ای حركت كنيم و در كنار آن،  نیازمند دولتي  انقلابی هستیم تا  از يك سو انقلاب اسلامي را وارد چرخه  اقتصاد کند و از ديگر سو به پیشرفت هاي ما در منطقه برای برقراری امنیت استمرار ببخشد. با ادامه دولت کنونی، در چهارسال آینده،  فرصت این پیشرفت ها را از دست خواهیم داد و به طور قطع با مشکلات جدی در عراق و سوریه روبه رو خواهیم شد. ادامه دولت فعلی به گسترش فقر می انجامد؛ چنان كه شاخص های رفاه و قدرت خرید نيز  نشان می دهد كه در طول چهارسال گذشته،  ملت ایران، 20 درصد فقیرتر شده است . بنابراين ما نیازمند به جایگزینی روش جديدي دراداره قتصاد هستیم؛ هر چند كه تنها با تغییر یک فرد، یک دولت درست نمی شود و  ما  به دولتی  نياز داریم که همه نیروهای انقلاب را بسیج کند.                
 
محسن رضايي در بخش ديگري از سخنان خود گفت :  امیدوارم  از دو برادری که از سوی نیروهای انقلاب وارد انتخابات شده اند و هر دو از نظر من اصلحند، یکی  رئیس جمهور شود و دولت انقلابی را تشکیل داده، همه نیروهای انقلاب را با سازماندهی به صحنه بیاورد تا ظرف چهارسال همان شگفتی هاي  درخشاني  را که در جبهه ها شاهد بوديم،دراقتصاد به وجود آوريم  و ثابت کنیم که اسلام برای همه امور زندگی حرف،  نقشه و برنامه دارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه مراسم  و در پاسخ  به سؤال يكي از دانشجويان در باره طرح انتخابتي دو تن از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري گفت :   در اقتصاد ایران می توان ظرف چهارسال، چهار یا پنج میلیون شغل  ایجاد کرد.  تعداد نیروهای شاغل در ایران در حال حاضر 21 میلیون نفر است،  اما ترکیه که جمعیتش برابر ما است، 27 میلیون شاغل دارد. ما هفت میلیون ظرفیت ایجاد شغل داریم و بنابراين ظرف  چهارسال می توان با مدیریت متفاوت ، بين چهار تا پنج میلیون شغل ایجاد کرد. این وعده که برخی دوستان داده اند انجام شدنی است ، اما البته با مدیریت فعلی بعید است كه بیش از دو میلیون شغل ایجاد شود.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار