به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگههای بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست میآید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم
آرد 700 گرم
روغن جامد 200 گرم
كره 150 گرم
پودر شكر 350 گرم
پودر زنجفیل 3 قاشق سوپخوری
پودر هل 1 قاشق سوپخوری
پودر قند و پودر كاكائو به مقدار كافی برای تزئین
طرز تهیه:
1-ابتدا آرد را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.
2-حالا آرد را الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و كره را بیفزائید.
3-دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر كند. اینك از روی حرارت بردارید.
4-كمی كه از داغی افتاد، پودر شكر، زنجفیل و هل را اضافه كنید و كاملاً مخلوط نمائید.
5-سپس مایه را در یك سینی به اندازهی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.
6-آنگاه به شكل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر كاكائو، تزئین كنید.
انتهای پیام/