به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ معاون پژوهشی دبیرستان دخترانه غیر دولتی یکان ناحیه 2رشت گفت: در این جشنواره 90نفر از دانش آموزان این واحد آموزشی شرکت کردند تا با اهمیت غذای سالم بیش از پیش آشنا شوند. شقایق پرتویی افزود: دانش آموزان در این جشنواره یک روزه 90غذای سالم، انواع شیرینی ، ترشیجات محلی و دسر پختند.
وی تصریح کرد: آموزش هنر آشپزی در کنار تحصیل،تمرین آشپزی ، فواید غذای محلی و آشنا شدن نسل جوان با مضررات غذاهای فست فود و آماده از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.