به گزارش خبرنگار
حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا رنجبر معاون ستاد هوایی و توسعه هوانوردی معاونت علمی و فناوری در حاشیه همایش چهارمین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین عصر امروز در دانشگاه صنعتی شریف در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف این رشته اظهار داشت: با توجه به اهمیت توسعه فناوری هوایی، مسئولان سعی در ارتقای فناوری پهباد با هدف تجاری سازی این حوزه انجام داده اند.
وی بیان کرد: معاونت علمی فناوری از شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه هوانوردی بر طبق سند جامع هوافضایی کشور حمایت همه جانبه انجام میدهد و این کار در جهت توسعه صنعت تجاری پهباد صورت گرفته است.
معاون ستاد هوایی و توسعه هوانوردی معاونت علمی و فناوری عنوان کرد: توسعه و تقویت شبکه علمی کشور در قالب تجاریسازی، آموزش خط مشی به دانشجویان و حمایت از شرکتهای خصوصی دانشبنیان فعال در هوانوردی و به خصوص پهباد از جمله اهداف برگزاری این مسابقات محسوب میشود.
وی تاکید کرد: از دیگر اهداف این مسابقات حمایت از هواپیماهای بدون سرنشین در کلاسهای مختلف است.
رنجبر تصریح کرد: سرمایه گذاری بر روی شرکتهای خصوصی دانشبنیان در حوزه پهباد و تمرکز بر صنعت حوزه هوانوردی از جمله دیگر اهداف مهم این مسابقات محسوب میشود.
وی گفت: در سال آینده این شبکه پهباد به حوزه هوانوردی کشور متصل میشود.
حضور ۱۸ تیم طراحی هواپیمای بدون سرنشین در نمایشگاه دانشگاه شریف
در ادامه مراسم محمدباقر ملائک استاد دانشگاه شریف و دبیر همایش طراحی و ساخت هواپیماهای بدون سرنشین گفت: در بحث هواپیماهای بدون سرنشین تا به امروز این حوزه بطور کامل بومیسازی نشده و هیچ لزومی بر بومی سازی کامل این حوزه دیده نمیشود.
وی بیان کرد: تولید صفر تا ۱۰۰ هواپیماهای بدون سرنشین امکانپذیر نبوده و هیچ احتیاجی به انجام این کار در کشور نیست.
دبیر همایش طراحی و ساخت هواپیماهای بدون سرنشین عنوان کرد: باید صنعت ساخت هواپیمای بدون سرنشین از رشد بیشتری برخوردار شود و با ایجاد یک قرارگاهی کارهای طراحی، ساخت و دیگر مسائل در مورد هواپیمای بدون سرنشین مطرح و مشکلات مختلف برطرف شود.
وی تأکید کرد: هواپیمای بدون سرنشین با مأموریت کنترل مرزها و نظارت بر جنگلها میتواند در کشور طراحی شود و ما این کار را در قالب این مسابقات انجام دهیم.
ملائک گفت: در مرحله اول ۵۰ تیم به این دوره از مسابقات راه پیدا کرده که از این تعداد ۳۰ تیم وارد مرحله طراحی و ساخت شدهاند و در نهایت ۱۸ تیم در این نمایشگاه حضور دارند.
وی یادآور شد: رژیم اشغالگر قدس و چین از هواپیماهای بدون سرنشین استفاده لازم را میبرند و کشورمان باید جایگاه خود را در این حوزه در دنیا به تصویب برساند.
انتهای پیام/