اعظم گودرزی، مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که مراقبین سلامت وزارت آموزش و پرورش با استناد به اسناد بالاتر و سند تحول بنیادی سه موضوع را در دستور کار خود قرار دادهاند؛ گفت: یکی از موضوعها تامین نیروی انسانی است که با توجه به کمبود نیروی متخصص بهداشتی که در ادارات کل آموزش و پرورش استانهای کشور داریم، در دانشگاه فرهنگیان رشته بهداشت مدارس ایجاد شده است.
وی با بیان این که حدود هزار دانشجومعلم رشته بهداشت دانشگاه فرهنگیان در دانشگاههای علوم پزشکی کشور تحصیل میکنند؛ افزود: در سه سال اخیر در بخش مراقبین سلامت جذب خوبی داشتیم به طوری که در حال حاضر حدود ۷۰۰۰ نیروی مراقب سلامت در مدارس مشغول به کار هستند.
او با بیان این که جذب مراقبین سلامت در مدارس ابتدایی اولویت دارد؛ ادامه داد: حدود ۸۰ درصد مدارس ابتدایی شهری ما مراقب سلامت دارند؛ همچنین در مدارس روستایی نیز مسئولیت بهداشت مدارس بر عهده سلامت خانه بهداشت است.
وی با بیان این که سعی کردیم برای افزایش سطح بهداشت دانشآموزان علاوه بر جذب مراقبین سلامت فضاهای بهداشتی همچون سرویسهای بهداشتی را بهسازی کنیم؛ تصریح کرد: در مدارس وزارت آموزش و پرورش برای افزایش بهداشت دانش آموزان علاوه بر جذب مراقبین سلامت، اتاقهای بهداشت را در مدارس ایجاد و بهسازی کرد؛ همچنین بیش از پنج هزار سرویس بهداشتی در مدارس بهسازی شده اند.
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که در سه سال گذشته برای ایجاد اتاقهای بهداشت بیش از ۸ درصد رشد داشتهایم، تصریح کرد: به مدارس اعلام کردهایم که اگر فضایی برای ایجاد اتاق سلامت و بهداشت دارند ایجاد کنند تا دانش آموزهای ما از آن استفاده کنند. همچنین وزارت آموزش و پرورش برای فعالیتهای مراقیبن سلامت میتواند اتاقهای بهداشت را تجهیز کنند.