این حباب نخستین بار توسط سه مهندس در ۲۰۱۴ اختراع شد اما مخترعان آن اکنون مشغول جمع آوری سرمایه برای عرضه بطری آب معدنی قابل خوردن به بازار هستند. به گفته این مهندسان هدف از اختراع این بطری ها از بین بردن زباله های مربوط به بسته بندی است.
در حقیقت Ooho! یک شیوه بسته بندی جایگزین برای بطری و لیوان های پلاستیکی است که از عصاره seaweed ساخته شده است. یکی دیگر از ترکیبات آن کلراید کلسیم و سدیم alginate است که از جلبک قهوه ای گرفته می شود. این بطری کاملا طبیعی است و حتی می توان آن را خورد!
ساشه های Ooho! پاکت های انعطاف پذیر حاوی آب هستند که می توان با ایجاد سوراخی در آن، آب را نوشید. این بسته بندی ها ارزانتر از پلاستیک هستند و می توان از آن برای بسته بندی هرگونه مایعاتی از جمله آب و نوشابه و حتی مواد آرایشی استفاده کرد.
انتهای پیام/