به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ مدیرکل امور اقتصادی استان: مجوز چهار طرح سرمایه گذاری خارجی در یزد صادر شد
نماینده وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد گفت: سال گذشته مجوز چهار طرح سرمایه گذاری خارجی با سرمایه گذاری 20 میلیون دلار برای استان صادر شد.
علی نمازی در نخستین نشست نمایندگان تام الاختیار دستگاههای اجرایی عضو مرکز خدمات سرمایه گذاری یزد افزود: این میزان سرمایه گذاری معادل اعتبارات عمرانی استان در همین مدت است.
وی با تشریح عملکرد مرکز یاد شده در سال گذشته و قدردانی از تلاش های اعضای این مرکز گفت: پارسال اقدامات موثری در حوزه سرمایه گذاری در استان انجام شده است.
نمازی بهره برداری از مرکز خدمات سرمایه گذاری، تدوین و تصویب شیوه نامه مرکز در شورای برنامه ریزی استان، تلاش برای حل مشکلات و چالش های فراروی این بخش، اعتبارسنجی متقاضیان سرمایه گذاری، نظارت راهبردی طرح ها و برگزاری نشست های رفع موانع سرمایه گذاری را از اقدامات اساسی انجام شده در راستای جذب و رونق این بخش برشمرد.
نایب رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان از برگزاری 35 نشست نمایندگان تام الاختیار دستگاههای اجرایی در سال گذشته خبر داد و افزود: تاکنون 15 نشست سرمایه گذاری با 40 دستور کار با حضور استاندار و مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شده که این نشست ها 58 مصوبه داشته است.
نمازی، به روز رسانی فرصت های سرمایه گذاری در استان را از برنامه های آینده مرکز خدمات سرمایه گذاری برشمرد و گفت: در سال جاری زمینه لازم را برای سرمایه گذاری چندین طرح سرمایه گذاری فراهم خواهیم کرد و در کنار آن تعدادی فرصت های شاخص نیز انتخاب و معرفی خواهد شد.
وی از ابلاغ مصوبه هیات وزیران در خصوص احداث آزاد راه اردکان – مهریز به طول حدود 130 کیلومتر و با سرمایه گذاری 10 هزار میلیارد ریال خبر داد و گفت: در اجرای طرح تکاپو( توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار) 26 تفاهم نامه با سرمایه گذاری دو هزار و 200 میلیارد ریال در قالب 70 طرح با شرکت های فناوری اطلاعات و ارتباطات امضا شده است که حدود هفت هزار فرصت شغلی در استان ایجاد خواهد شد.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نامگذاری سال جاری به سال ' اقتصاد مقاومتی؛ تولید – اشتغال ' از سوی مقام معظم رهبری گفت: همه باید برای فراهم کردن زمینه تولید و ایجاد اشتغال در استان تلاش کنند.
استان یزد به ترتیب در حوزه معدنی، صنعتی و صدور محصولات غیرنفتی رتبه های دوم ، چهارم و هشتم کشور را دارا بوده و یکی از اضلاع مثلث گردشگری در مرکز ایران است.
3 هزار و 700 پروانه صنعتی با سرمایه گذاری اسمی 80 هزار میلیارد ریال با حدود یکصد هزار نفر اشتغال صنعتی در استان یزد وجود دارد.
این استان با 1.1 درصد جمعیت کشور 4.4 درصد سهم تولید صنعتی کشور را در اختیار دارد .
هم اکنون استان یزد رتبه اول کشور را به لحاظ تنوع معدنی با شناسایی بیش از 30 نوع ماده معدنی و رتبه دوم ذخایر معدنی با یک میلیارد و 677 میلیون تن ذخیره را دارد و تامین 50 درصد خوراک فولاد کشور در این استان انجام می شود.
انتهای پیام/ ی