زمانبندی انتخابات ریاست جمهوری به شرح ذیل است:
فروردین ۹۶: صدور دستور شروع انتخابات توسط وزیر کشور
۲۲ فروردین تا ۲۴ فروردین ۹۶: تشکیل هیات اجرایی توسط فرمانداریها
۲۲ فروردین تا ۲۶ فروردین ۹۶: ثبت نام از داوطلبان به مدت ۵ روز (از زمان صدور دستور شروع انتخابات)
۲۷ فروردین تا ۳۱ فروردین ۹۶: رسیدگی به صلاحیت داوطلبان توسط شورای نگهبان
۱ اردیبهشت تا ۵ اردیبهشت ۹۶: تمدید مهلت رسیدگی به صلاحیت داوطلبان توسط شورای نگهبان
۶ اردیبهشت تا ۷ اردیبهشت ۹۶: انتشار اسامی نامزدها توسط وزارت کشور
۸ اردیبهشت تا ۲۷ اردیبهشت ۹۶: تبلیغات انتخاباتی نامزدها
۲۸ اردیبهشت ۹۶: ممنوعیت تبلیغات انتخاباتی نامزدها
۲۹ اردیبهشت ۹۶: اخذ رأی
وزارت کشور در نامه ای به شورای نگهبان پیشنهاد داد زمان برگزاری انتخابات ۹۶ بدلیل مقارن شدن با ماه مبارک رمضان به زمان دیگری موکول شود، این شورا با برگزاری انتخابات در ۲۹ اردیبهشت موافقت کرد.
بر اساس تغیییرات انجام شده و مطابق با جدول زمان بندی انتخابات در سنوات گذشته، انتخابات ریاست جمهوری سال آینده ۲۶ روز زودتر از موعد مقرر (۲۴ خرداد) برگزار خواهد شد. بر همین اساس آغاز نام نویسی از داوطلبان نامزدی انتخابات ریاست جمهوری احتمالا از دهه سوم (بیست و دوم) فروردین ماه آغاز می شود و به مدت پنج روز ادامه می یابد.
بر اساس این جدول کاری، هیئت های اجرایی انتخابات نیز از روز آغاز ثبت نام به مدت سه روز در سراسر کشور تشکیل می شوند.
رسیدگی به صلاحیت داوطلبان نامزدی انتخابات در شورای نگهبان قانون اساسی از فردای پایان مهلت ثبت نام ها به مدت پنج روز آغاز می شود که احتمالا اول اردیبهشت ماه رسیدگی به صلاحیت نامزدها به پایان خواهد رسید.
سپس به مدت ۵ روز شورای نگهبان به اعتراض احتمالی داوطلبانی که صلاحیتشان احراز نشده است رسیدگی خواهد کرد.بعد از این مرحله وزارت کشور از ششم اردیبهشت، اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری را اعلام می کند.
مدت تبلیغات انتخاباتی نیز از هفتم اردبیهشت به مدت ۲۰ روزآغاز می شود و تبلیغات انتخاباتی نامزدها در روز ۲۸ اردیبهشت ممنوع است. اخذ رای مردم برای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری از صبح روز ۲۹ اردیبهشت آغاز خواهد شد.