این ساندویچ به راحتی تهیه می شود. تنها لازم است که فیله ی گاو را پخته و به همراه چاشنی گوجه ی خانگی، سس مایونز و خردل و چند برگ کاهو، بین ۲ برش نان میل کنید.
مواد لازم:
روغن زیتون به میزان لازم
نمک بوته
فلفل سیاه به میزان لازم
گوشت ۷۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
آویشن ۴ شاخه
کره قدری
پیاز قرمز ۱/۲ عدد
فلفل چیلی قرمز ۲ عدد
گوجه گیلاسی ۲۵۰ گرم
سرکه بالزامیک ۱ قاشق چای خوری
برگ ریحان ۱ مشت
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل ۲ قاشق چای خوری
نان ایتالیایی ۱۲ برش
کاهو به میزان لازم
طرز تهیه:
1-از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- در ظرفی که مناسب گذاشتن در فر باشد، کمی روغن ریخته و آن را روی گاز با حرارت بالا گرم کنید.
3- روی سطح کار به مقدار فراوان نمک و فلفل سیاه بپاشید و فیله ی گوشت را روی آن بغلتانید. آن را در ظرف روی گاز برای ۱ تا ۲ دقیقه از هر طرف و همچنین از سر و ته سرخ کنید تا تغییر رنگ بدهند.
4-سیر و شاخه های آویشن را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه گرم کنید. بعد فیله را روی آن قرار دهید و مقداری کره روی فیله بگذارید.
5-ظرف را در فر گذاشته و برای ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر کبابی کنید. آن را از فر خارج کنید با فویل روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود (هر از گاهی از آب جمع شده در ظرف روی گوشت بدهید).
6-در این میان ، مقداری روغن در ماهیتابه ای گرم کرده، پیاز و فلفل چیلی را در آن ریخته و برای ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده، به آن ها کمی نمک و فلفل زده و برای ۶ تا ۸ دقیقه تا گوجه ها نرم شوند تفت دهید.
7-سرکه بالزامیک را اضافه کرده و بگذارید تا مواد برای ۶ دقیقه ی دیگر پخته و غلیظ شود. آن را از روی حرارت برداشته و برگ های ریحان را اضافه کنید. به آن کمی نمک و فلفل سیاه هم بزنید. چاشنی تند گوجه فرنگی را در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید.
8-سس مایونز و سس خردل را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها بزنید.
9- برای برشته کردن نان ها، ماهیتابه ی گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. روی برش های نان کمی روغن زیتون بپاشید، به آن ها کمی نمک و فلفل بزنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه از هر دو طرف تا زمانی که طلایی شوند، برشته کنید.
10-برای سرو، فیله ی گوشت را خیلی نازک برش دهید. آن ها را به همراه نان های برشته شده، چاشنی تند گوجه فرنگی، ترکیب سس مایونز و خردل و برگ های کاهو میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی ساندویچ استیک:
1- از گوشت فیله ی گاو استفاده کنید.
2- بوته ی سیر را افقی از وسط نصف کنید.
3- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
4- دانه های فلفل چیلی را جدا کرده و سپس آن را خرد کنید.
5- گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.
6- برگ های ریحان را خرد کنید.
7- از ۱۲ برش نان به پهنای یک و نیم سانتی متر استفاده کنید.
منبع:برترینها
انتهای پیام/