این ساندویچ به راحتی تهیه می شود. تنها لازم است که فیله ی گاو را پخته و به همراه چاشنی گوجه ی خانگی، سس مایونز و خردل و چند برگ کاهو، بین ۲ برش نان میل کنید.

ساندویچ استیک با فیله گاوبه گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ساندویچ استیک از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
 
این ساندویچ به راحتی تهیه می شود. تنها لازم است که فیله ی گاو را پخته و به همراه چاشنی گوجه ی خانگی، سس مایونز و خردل و چند برگ کاهو، بین ۲ برش نان میل کنید.
 
مواد لازم: 
 
    روغن زیتون  به میزان لازم
    نمک  بوته
    فلفل سیاه  به میزان لازم
    گوشت  ۷۰۰ گرم
    سیر  ۱ بوته
    آویشن  ۴ شاخه
    کره  قدری
    پیاز قرمز  ۱/۲ عدد
    فلفل چیلی قرمز  ۲ عدد
    گوجه گیلاسی  ۲۵۰ گرم
    سرکه بالزامیک  ۱ قاشق چای خوری
    برگ ریحان  ۱ مشت
    سس مایونز  ۳ قاشق غذاخوری
    سس خردل  ۲ قاشق چای خوری
    نان ایتالیایی  ۱۲ برش
    کاهو به میزان لازم
 
 
طرز تهیه:
 
1-از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
 
2- در ظرفی که مناسب گذاشتن در فر باشد، کمی روغن ریخته و آن را روی گاز با حرارت بالا گرم کنید.
 
3- روی سطح کار به مقدار فراوان نمک و فلفل سیاه بپاشید و فیله ی گوشت را روی آن بغلتانید. آن را در ظرف روی گاز برای ۱ تا ۲ دقیقه از هر طرف و همچنین از سر و ته سرخ کنید تا تغییر رنگ بدهند.
 
4-سیر و شاخه های آویشن را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه گرم کنید. بعد فیله را روی آن قرار دهید و مقداری کره روی فیله بگذارید.
 
5-ظرف را در فر گذاشته و برای ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر کبابی کنید. آن را از فر خارج کنید با فویل روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود (هر از گاهی از آب جمع شده در ظرف روی گوشت بدهید).
 
6-در این میان ، مقداری روغن در ماهیتابه ای گرم کرده، پیاز و فلفل چیلی را در آن ریخته و برای ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده، به آن ها کمی نمک و فلفل زده و برای ۶ تا ۸ دقیقه تا گوجه ها نرم شوند تفت دهید.
 
7-سرکه بالزامیک را اضافه کرده و بگذارید تا مواد برای ۶ دقیقه ی دیگر پخته و غلیظ شود. آن را از روی حرارت برداشته و برگ های ریحان را اضافه کنید. به آن کمی نمک و فلفل سیاه هم بزنید. چاشنی تند گوجه فرنگی را در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید.
 
8-سس مایونز و سس خردل را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها بزنید.
 
9- برای برشته کردن نان ها، ماهیتابه ی گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. روی برش های نان کمی روغن زیتون بپاشید، به آن ها کمی نمک و فلفل بزنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه از هر دو طرف تا زمانی که طلایی شوند، برشته کنید.
 
10-برای سرو، فیله ی گوشت را خیلی نازک برش دهید. آن ها را به همراه نان های برشته شده، چاشنی تند گوجه فرنگی، ترکیب سس مایونز و خردل و برگ های کاهو میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی ساندویچ استیک:

1- از گوشت فیله ی گاو استفاده کنید.

2- بوته ی سیر را افقی از وسط نصف کنید.
 
3- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.

4- دانه های فلفل چیلی را جدا کرده و سپس آن را خرد کنید.

5- گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.

6- برگ های ریحان را خرد کنید.

7- از ۱۲ برش نان به پهنای یک و نیم سانتی متر استفاده کنید.

منبع:برترینها

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.