مواد لازم خمیر:
آرد: 500 گرم
خمیر مایه: 23 الی 25 گرم
آب ولرم: 250 میلی لیتر
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم میانی:
برگ اسفناج: 300 گرم
سیر (له شده): 2 حبه
پیاز (خرد شده): یک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
پنیر گودا: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. خمیر مایه را در آب حل کنید. شکر و یک قاشق سوپ خوری آرد را اضافه و مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید. این مخلوط را به بقیه آرد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. روی خمیر به دست آمده را بپوشانید و حدود 15 دقیقه کنار بگذارید.
2. سپس نمک و روغن زیتون را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را گلوله کرده و به ظرف مناسبی انتقال داده و روی آن را با دستمال مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید تا ور آید.
3. سپس آن را روی سطح کار آرد پاشیده شده حدود 8 الی 10 دقیقه ورز دهید. دوباره روی خمیر را با پارچه ای مرطوب پوشانده و حدود 30 دقیقه کنار بگذارید.
طرز تهیه مواد میانی:
1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید، پیاز خرد شده و سیر را در آن تفت دهید. اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید.
2. خمیر را به دو قسمت کرده و هر یک را به شکل مستطیلی نازک پهن کنید. یک طرف خمیر (قسمت پهنای خمیر) پنیر قرار داده و مخلوط مواد میانی را اضافه کنید. طرف دیگر خمیر را باریکه هایی به پهنای 2 سانتیمتر برش دهید.
3. خمیر را رول کرده و باریکه های خمیر را دور آن بپیچید. به این ترتیب پیچ درازی از خمیر حاصل می شود و به دو یا سه قسمت کوچکتر تقسیم کنید.
4. پیچ های خمیر را به سینی انتقال داده و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
منبع:سایت سلامت
انتهای پیام/