آش جو اگر خوب و اصولی پخته شود جزء بهترین هاست.

چگونه «آش جو» خوشمزه درست کنیم به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب طرز تهیه آش جو را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:
 
نیم کیلو گوشت خورشتی
۱ پیاز بزرگ
۲ قاشق چایخوری زردچوبه
۱/۲ فنجان لوبیا سفید
۱/۲ فنجان عدس
۱/۲ فنجان نخود
۱ فنجان جعفری
۱ فنجان گشنیز
۱ پیازچه فنجان
اسفناج ۲ فنجان
برنج ۱/۴ فنجان
یک و نیم فنجان جو

طرز تهیه:

۱-اولین کاری که برای تهیه ی این آش انجام میدهید این است که نخود و لوبیا سفید و عدس را از شب قبل خیس کنید.

۲-پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و گوشت خورشتی را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید و نخود و لوبیا سفید و عدس را اضافه کنید و به مدت یک ساعت با شعله حرارت متوسط باید بپزد

۳-بعد از گذشت یک ساعت برنج و جو را که از قبل به مدت یک ساعت در آب خیس کرده بودیم را به قابلمه اضافه میکنیم.

۴-سبزیجات را خرد میکنیم و بعد از گذشت یک ساعت به قابلمه اضافه میکنیم و در صورت نیاز ۱ یا ۲ فنجان آب به قابلمه اضافه میکنیم و آش باید حدود یک ساعت دیگر بپزد تا آماده شود.

۵-در صورت تمایل میتوانید گوشت را بیرون آورده و بکوبید یا خرد کنید و مجددا به قابلمه اضافه کنید.

منبع:ایران

انتهای پیام/
برچسب ها: آش ، آش جو ، طرز تهیه آش جو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.