مواد لازم:
نیم کیلو گوشت خورشتی
۱ پیاز بزرگ
۲ قاشق چایخوری زردچوبه
۱/۲ فنجان لوبیا سفید
۱/۲ فنجان عدس
۱/۲ فنجان نخود
۱ فنجان جعفری
۱ فنجان گشنیز
۱ پیازچه فنجان
اسفناج ۲ فنجان
برنج ۱/۴ فنجان
یک و نیم فنجان جو
طرز تهیه:
۱-اولین کاری که برای تهیه ی این آش انجام میدهید این است که نخود و لوبیا سفید و عدس را از شب قبل خیس کنید.
۲-پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و گوشت خورشتی را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید و نخود و لوبیا سفید و عدس را اضافه کنید و به مدت یک ساعت با شعله حرارت متوسط باید بپزد
۳-بعد از گذشت یک ساعت برنج و جو را که از قبل به مدت یک ساعت در آب خیس کرده بودیم را به قابلمه اضافه میکنیم.
۴-سبزیجات را خرد میکنیم و بعد از گذشت یک ساعت به قابلمه اضافه میکنیم و در صورت نیاز ۱ یا ۲ فنجان آب به قابلمه اضافه میکنیم و آش باید حدود یک ساعت دیگر بپزد تا آماده شود.
۵-در صورت تمایل میتوانید گوشت را بیرون آورده و بکوبید یا خرد کنید و مجددا به قابلمه اضافه کنید.
منبع:ایران
انتهای پیام/