علت زود فاسد شدن برخی از مواد غذایی نگهداری آنها در یخچال است با اطلاع از این مواد از زمان خراب شدن این مواد غذایی جلوگیری کنید.

این مواد خوراکی را در یخچال نگهداری نکنید+ فیلمبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نگهداری مواد غذایی در یخچال به عادتی همه گیر بین افراد و خانمها تبدیل شده است، اما بسیاری از مواد غذایی هستند که اگر در این فضای سرد نگهداری شوند نه تنها کیفیت خود را از دست می دهد بلکه مدت ماندگاری آنها نیز کاهش می یابد.

پنج ماده غذایی از جمله گوجه فرنگی، پیاز، سیب زمینی، عسل و روغن زیتون از جمله این مواد هستند، گوجه فرنگی به دلیل محیط سرد و مرطوب یخچال مزه و طعم خود را از دست می دهد، پیاز نیز در این شرایط به سرعت نرم و شیرین می شود و نشاسته سیب زمینی تبدیل به قند خواهد شد.

نگهداری عسل و روغن زیتون در یخچال نیز موجب منجمد شدن زوغن و شکرک زدن عسل می شود.

فیلمی در همین رابطه در ادامه ببینید.

 
برای دانلود اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سحر
۱۷:۳۱ ۱۶ فروردين ۱۳۹۶
بله درسته عسل هر وقت تو یخچال گذاشتم شکرک زده درست درست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۵ ۱۶ فروردين ۱۳۹۶
خیلی مطلب مفیدی بود