به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر صحی زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان طرقبه و شاندیز گفت: در پی گزارشهای مردمی و پیرو شکایت صورت گرفته در سامانه ۱۹۰، بازرسان گروه مهندسی بهداشت محیط این شبکه با هماهنگی صورت گرفته با شبکه دامپزشکی شهرستان و نیروی انتظامی از کارگاه مذکور که در محیطی غیر قانونی و غیر بهداشتی فعالیت داشته و اقدام به بسته بندی و توزیع گوشت بصورت غیر مجاز می کرد بازدید بعمل آورد.
وی افزود: در این زمینه حدود ۱۶۲ کیلو گرم گوشت توقیف و تا زمان تعین تکلیف مکان فوق نیز پلمپ شد.
صحی زاده گفت: نظارت یکی از مهمترین وظایف شبکه بهداشت و درمان شهرستان است و با هرگونه فعالیت غیرمجاز، سریع و قاطعانه برخورد خواهد شد.
وی از شهروندان خواست، مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه کنند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مراتب را به شماره تلفنهای ۳۴۲۲۵۵۶۵و ۳۴۲۲۵۰۰۹ اطلاع دهند.
انتهای پیام// م.م