بسیاری از افراد در تعطیلات نوروز نگران افزایش وزن و چاقی هستند که با راهکارهای زیر می توان از آن جلوگیری کرد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آجیل‌ها با وجود اینکه جزو خوراکی‌های سالم محسوب می‌شوند اما کالری بالایی دارند و باید به مقدار متعادل مصرف شوند.

افراد مبتلا به بیماری پرفشاری خون، بیماری‎های قلبی و عروقی و هم چنین بیماران کلیوی به جای انواع بوداده و پرنمک آجیل‌ها از انواع خام آن می‌توانند استفاده کنند.

باید به دلیل قندهای ساده و شکر موجود در شیرینی‌جات، مصرف این مواد غذایی محدود شود.

استفاده از شیرینی‎های خشک و کوچک در دید و بازدیدهای نوروزی توصیه می‌شود، با توجه به اینکه هر 100 گرم آجیل و مغز 600 کالری و 100 گرم از انواع شیرینی‌ها 500 کالری انرژی دارند، فردی با یک ساعت پیاده روی فقط به میزان 300 کالری انرژی مصرف می‌کند.

استفاده از غذاهای آبپز، کبابی به جای سرخ شده، مصرف سالاد و سبزیجات قبل از غذای اصلی، مصرف کافی مایعات در طول روز توصیه می‌شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Malta
ناشناس
۱۵:۲۵ ۰۳ فروردين ۱۳۹۶
یه مطلبم برای لاغرا بزارید که تو نوروز چیکار کنن، ما مهمونی بریم تکلیف چیه؟ هرچقدر بخوایم میتونیم بخوریم؟
Germany
مجتبی
۱۴:۴۹ ۰۳ فروردين ۱۳۹۶
باشگاه خبرنگاران درباره بیماری سندروم روده تحریک پذیر هم مطالب بنویسید

کسانی که مشکل دارن اجیل اذیتشون میکنه راه کار برای درمان سندروم روده های تحریک پذیر شدید چی هست از نظر فوق تخصصص های گوارش