مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان گفت: برابر تبصره 1 بند 2 ماده 55 و تبصره 6 ماده 96 قانون شهرداری ها، صنوف هیچ حقی برای استفاده از پیاده روها ندارند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مجتبی کاظمی  اظهار کرد: با توجه به ایام پایانی سال، شلوغی معابر و اماکن شهر توصیه ما به کسبه شهر این است که مسیر عبور و مرور شهروندان را آزاد کرده و اجازه دهند شهروندان رفت و آمد بی خطری داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه عبور افراد از پیاده روها چنانچه با موانع رو به رو شود ، عابران را برای طی کردن ادامه مسیر به سمت خیابان می کشاند، ادامه داد: در این  شرایط احتمال وقوع حادثه برای عابران پیاده افزایش می یابد، به همین دلیل شهرداری ها باید از معابر به عنوان ملک عمومی محافظت کرده و از تجاوز افراد به معابر عمومی جلوگیری کنند.

مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه برابر تبصره 1 بند 2 ماده 55 و تبصره 6 ماده 96 قانون شهرداری ها ، استفاده از معابر عمومی برای کسب ممنوع است، تصریح کرد: صنوف باید بدانند که هیچ حقی برای استفاده از پیاده روها ندارند.

وی با بیان اینکه تمام تلاش شهرداری این است که با رویکرد فرهنگی بتواند معضل سد معبر را حل نماید، گفت: توصیه ما به کسبه شهر خودداری از سدمعبر برای عرضه اجناس است.
کاظمی در ادامه به معضل تکدی گری در شهر اصفهان نیز اشاره کرد و افزود: طبق ماده ۷۱۲ قانون مجازات اسلامی، «هرکس تکدی یا کلاشی را پیشه خود قرار داده باشد و از این راه امرار معاش نماید یا ولگردی کند به حبس از یک تا سه‌ماه‌ محکوم خواهد شد و چنانچه با وجود توان مالی مرتکب عمل فوق شود علاوه بر مجازات مذکور کلیه اموالی که از طریق تکدی و کلاشی به دست آورده است مصادره خواهد شد.»

وی با تاکید بر اینکه حضور متکدیان و کودکان خیابانی در سطح شهر علاوه بر اینکه چهره شهر را آلوده و مخدوش می سازد، بستر ارتکاب جرم و جنایت را نیز مهیا می کند، اظهارکرد: این متکدیان که غالباً از اتباع بیگانه هستند با سوء استفاده از احساسات دینی و عواطف مذهبی شهروندان مبادرت به تکدی گری نموده و روزانه از این راه درآمدهای زیادی را عاید خود می کنند.

مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان اضافه کرد: متکدیان با ترفندهای خاص و با تغییر مکان ، از میادین و چهارراهها وارد مکان های پرترددی همچون مطب پزشکان شده و اقدام به تکدی گری می کنند.

وی تاکید کرد: اگر شهروندان به جای کمک به اینگونه اشخاص، کمک های خود را به نهادهای خیریه و حمایتی معتبر در سطح شهر ارائه دهند قطعاً به دست نیازمندان واقعی خواهد رسید، ولی با کمک به متکدیان زمینه سوء استفاده و فعالیت بیشتر آنها را فراهم نموده و گدا پروری در شهر رواج خواهد یافت.

کاظمی یادآور شد: مردم باید اطمینان داشته باشند که متکدیان نیازمندان واقعی نیستند.





انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.