در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی شکلاتی ساده مخصوص سفره عید را به شما آموزش داده ایم.

طرز تهیه شیرینی شکلاتی قهوه ای برای عیدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی شکلاتی یکی از پرطرفدارترین انواع شیرینی های ایام عید است که در ادامه طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

کره ۸ قاشق سوپ خوری
 
خرده شکلات  ۲ فنجان
 
شکلات ۹۰ گرم
 
پودر قهوه فوری  ۲ قاشق چای خوری
 
آرد  ۳/۴ فنجان
 
بیکینگ پودر  ۱/۳ قاشق چای خوری
 
شکر  ۱ فنجان
 
تخم مرغ  ۳ عدد
 

طرز تهیه:
 
1-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید.

2-در یک قابلمه دو جداره (یک قابلمه کوچک روی یک قابلمه بزرگتر آب در حال جوشیدن) شکلات شیرین نشده، ۱ فنجان خرده شکلات و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. ظرف محتوی شکلات را بردارید و کنار بگذارید.

3-با یک همزن تخم مرغ ها، شکر و دانه قهوه فوری را ۳ دقیقه با سرعت بالا بزنید تا غلیظ شوند و وقتی همزن را بلند می کنید نوارهایی از آن آویزان شوند.

4-مخلوط شکلات را آهسته اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.

5-همزن را خاموش کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سپس بکینگ پودر را اضافه کنید و فقط آنقدر هم بزنید که مخلوط شوند. ۱ فنجان خرده شکلات باقیمانده را اضافه کنید و هم بزنید.

6-یک قاشق سوپخوری پر از مخلوط را به فاصله ی ۵ سانتی متر از هم روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید.

7-شیرینی ها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا زمانی که ترک بخورند و پف کنند در فر بپزید. سینی شیرینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها ۱ دقیقه در سینی فر خنک شوند سپس آنها را روی یک توری خنک کننده قرار دهید.

منبع:ایران
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.