به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امید شنعه گفت: اشتغال بخشی از فرایند اقتصاد کشور است و تا زمانی که اهداف رشد اقتصادی محقق نشود نمیتوان اشتغالزایی کرد.
وی با اشاره به بالا بودن آمار بیکاری در رشتههای علوم انسانی خاطرنشان کرد: در حالی که ایجاد شغل برای فارغ التحصیلان رشته علوم انسانی هزینهای ندارد متاسفانه بسیاری از تحصیلکردگان این رشته بیکارند و فضای کسب و کار آن مساعد نیست.
شنعه افزود: برای ایجاد یک شغل دستکم ۳۰ میلیون تومان نیاز است در صورتی که در حوزه علوم انسانی سرانه ایجاد اشتغال پایینتر است و ایجاد شغل خیلی هزینهبر نیست.
مدیرعامل بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران تعبیر کارجویان از اشتغال را پشت میزنشینی عنوان کرد و گفت: بسیاری از جویندگان کار و فارغ التحصیلان، پستهای دولتی و کارمندی را شغل میدانند و به پشت میزنشینی علاقه دارند در حالی که اگر فرد در سن جوانی که توانایی اجرایی و ریسک پذیری بالایی دارد از فرصت جوانی استفاده نکند و وارد شغلی نشود به تدریج انرژی او از بین رفته و دیگر قادر به انجام کاری نیست.
به اعتقاد وی، جوانان به جای آنکه منتظر اقدام دولت بمانند باید خودشان کسب و کاری راه اندازی کنند کما اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان با مدارک عالی با انتخاب مشاغل آزاد وارد بازار کار شدهاند و یا به شرکتهای بازاریابی شبکهای و فروش در سایتهای مجازی روی آوردهاند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/