در ایام نوروز ۱۴ واحد نانوایی در شادگان به صورت کشیک ویژه، کار تهیه و پخت نان را برای مسافران بر عهده دارند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛البوناصرمدیر امور اجرایی آرد و نان شادگان با اشاره به کشیک نوروزی ۱۴ نانوایی در شادگان گفت: از این تعداد نانوایی‌ها ۱۲ واحد در سطح شهر و دو واحد دیگر به در دارخوین و مسیر مشغول به پخت نان خواهند شد.

عادل البوناصر  افزود: هم اکنون تعداد ۷۱ واحد نانوایی در سطح شهر و روستاهای شهرستان شادگان وجود دارد.

وی گفت: برای عرضه نان با کیفیت و مورد رضایت مردم، دوره‌ های آموزشی مهارتی پخت نان برای نانوایان شادگان برگزار شد که در این دوره‌ ها مدرک مهارت دریافت کردند.

مدیر امور اجرایی آرد و نان شادگان یکی از متغیرهای اصلی در تولید نان با کیفیت را آموزش متصدیان نانوایی عنوان کرد و افزود: ارتقای مهارت نانوایان برای پخت نان سالم و بهداشتی از الزامات است که با برگزاری دوره‌ های آموزشی این مهم محقق می‌شود.

البوناصر گفت: بازرسی و نظارت منظم از واحدهای نانوایی برای ارائه نان بهتر به مردم و رسیدگی به تخلفات تامین، توزیع و قیمت آرد در دستور کار بازرسان این واحد قرار گرفته و بازرسی‌ها به صورت مشترک و به طور مستمر ادامه دارد.

انتهای پیام/د
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.