به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز؛ امیر دهقان، رئیس اتحادیه نانوایان اهواز، اظهار کرد: طرح کشیک نوروزی از 27 اسفندماه سال جاری آغاز میشود و تا 15 فروردین سال آینده ادامه دارد.
وی افزود: حدود 110 واحد نانوایی در این طرح مشارکت می کنند و واحدهای کشیک در مسیرها و جنب پارکها، مدارس، مهمانخانهها و مکانهایی که مهمانان نوروزی در آنجا حضور دارند، ایجاد میشوند.
دهقان با اشاره به نصب پلاکارد طرح کشیک نوروزی در محل نانواییهای موردنظر، بیان کرد: این واحدها چند ساعت اضافهتر از حد معمول خود به پخت نان میپردازند و فعالیت آنها تا 23 شب ادامه دارد.
وی با بیان اینکه عمدهترین تخلف نانواییها، کاهش وزنه چانه است، تصریح کرد: در این ایام بیشترین نظارت را داریم و حتما با متخلفان برخورد خواهیم کرد و آنها را به اداره تعزیرات ارجاع میدهیم.
دهقان خاطرنشان کرد: نرخنامه نانواییها سه سال است که تغییری نکرده است و نانوایان از این موضوع گلهمند هستند و هزینههایی مانند پول بیمه، هزینههای انرژی مصرفی، دستمزد کارگران و غیره، شرایط کار را برای آن ها سخت کرده است.
انتهای پیام/و