مسئول امور اجرایی آرد و نان شادگان گفت:نانوایان باید بحث کیفیت نان را جدی بگیرند و در این راستا بازرسی‌ها و نظارت‌های بیشتری از این مراکز در دستور کار قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،عادل آلبوناصر،مسئول امور اجرایی آرد و نان شادگان اظهار کرد: نانوایان باید بحث کیفیت نان را جدی بگیرند و در این راستا بازرسی‌ها و نظارت‌های بیشتری از این مراکز در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی افزود: توجه به کیفیت و بهداشت نان باید در سرلوحه کاری نانوایی‌ها قرار گیرد و دراین زمینه هیچگونه کم‌کاری پذیرفتنی نیست.

مسئول امور اجرایی آرد و نان شادگان ادامه داد: نظارت جدی بر واحدهای خبازی از طریق بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت، کارگروه آرد و نان و غیره صورت می‌گیرد.

آلبوناصر در پایان، با بیان اینکه در راستای بالا بردن کیفیت نان تلاش‌های بسیار زیادی در سطح شهرستان انجام شده است، گفت: نظارت بر نانوایی‌ها به‌ صورت جدی انجام می‌شود و با اعلام هر گونه شکایت از سوی شهروندان موضوع در اسرع وقت مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.