در این گزارش شما را با روش تهیه‌ی یک نوع کتلت که در کشور بحرین تهیه می‌شود، آشنا می کنیم.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع کتلت که در کشور بحرین، تهیه می‌شود، آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
 

کتلت سبزیجات به سبک بحرینی 
 
 
مواد لازم:
 
آرد نخودچی: سه پیمانه
 
پیاز خردشده: دو عدد متوسط
 
گوجه فرنگی خرد شده: دو عدد متوسط
 
گشنیز خرد شده: یک سوم پیمانه
 
پیازچه خردشده: سه عدد
 
باقالی سبز، پخته و خرد شده: یک پیمانه
 
فلفل سبز خرد شده: یک عدد
 
هویج خرد شده: یک عدد
 
کدوی خرد شده: یک عدد
 
سیر خرد شده: یک قاشق
 
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
 
زیره: یک قاشق چایخوری
 
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
 
تخم مرغ: یک عدد
 
آب: دو پیمانه
 
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
 
نمک و فلفل به میزان لازم
 
 
طرز تهیه:
 
ابتدا آرد را در ظرفی ریخته و نمک و فلفل و بکینگ پودر را به آن اضافه می‌کنیم.
 
در ظرفی دیگر، تمام سبزیجات را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم و نمک و ادویه به آن‌ها اضافه می‌کنیم.
 
آرد را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و هم می‌زنیم سپس آب را به تدریج به مواد قبلی اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
 
تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و به آهستگی مخلوط می‌کنیم.
 
مواد را به مدت یک ساعت در کناری قرار می‌دهیم تا به اصطلاح، استراحت کنند.
 
روغن را در ماهی تابه ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. از مواد گلوله‌های کوچکی برداشته، به آن، شکل دلخواه می‌دهیم و در روغن سرخ می‌کنیم.
 
نکته مهم: سبزیجات باید بسیار ریز خرد شوند تا در موقع خوردن، زیر دندان، حس بدی ایجاد نکنند. در صورت دلخواه مواد را رنده کنید ولی آب اضافی سبزیجات را بگیرید تا کتلت سبزیجات شما، وا نرود.  
 
این کتلت خوشمزه، با سالاد و سبزیجات سرو می‌شود.
 
 
منبع: تابناک
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.