به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،ماشاالله مریدی مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان هرمزگان گفت : این میزان مواد غذایی فاسد طی 11 هزار و 139 بازرسی به دست آمد.
وی افزود: 49 مکان تهیه و توزیع مواد غذایی نیز تعطیل شد.
مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان هرمزگان رعایت نکردن اصول بهداشتی را علت تعطیلی این واحد ها عنوان کرد.
ماشاالله مریدی گفت : در طرح سلامت نوروزی 163 نفر در قالب 74 گروه بهداشت محیط ازمکان های تهیه و عرضه مواد غذایی بازرسی می کنند.
شماره تلفن 190 برای ارتباط مردم با کارشناسان بهداشت محیط و رسیدگی سریع به تخلفات بهداشتی به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی است.
انتهای پیام/ز