در اجرای طرح سلامت نوروزی 62 تن و 251 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در هرمزگان کشف و معدوم شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،غلامعلی جاودان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: این میزان مواد غذایی در بیش از 24 هزار و 300 بازدید بازرسان به دست آمد.

وی افزود : در این مدت 163 بازرس و کارشناس بهداشت محیط در قالب 74 تیم عملیاتی این طرح را اجرا کردند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: 141 واحد صنفی به دلیل شرایط غیر بهداشتی  و تهیه ،توزیع و فروش مواد غذایی تعطیل شدند.

غلامعلی جاودان افزود : هزار و 745 فقره اخطار نواقص بحرانی و غیر بحرانی صادر و 202 مورد از مراکز مربوطه نیز به دادگاه معرفی شد.

طرح سلامت نوروزی از یکم اسفند تا 13 فروردین اجرا شد.
 
انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.