براساس آیین نامه تفویض اختیار بازنگری و تدوین برنامه‌های درسی به دانشگاه‌های کشور، ۳۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی سطح یک و دو از اختیار بازنگری درسی و تدوین برنامه جدید برخوردار شدند.

۳۰ دانشگاه دولتی برنامه‌های درسی را بازنگری می‌کنند
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با ابلاغ آیین نامه تفویض اختیار بازنگری و تدوین برنامه‌های درسی به دانشگاه‌های سطح یک و دو، دانشگاه های اعلام شده از اختیار بازنگری و تدوین برنامه‌های درسی برخوردار شدند.
 
دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جامع سطح یک و دو که براساس این آیین نامه می توانند برنامه‌های درسی را بازنگری و تدوین کنند شامل دانشگاه های، اصفهان، تبریز، تربیت مدرس، تهران، شهید بهشتی، شیراز، فردوسی مشهد، ارومیه، الزهرا (س)، بوعلی‌سینا، بیرجند، خوارزمی، رازی، زنجان، سیستان و بلوچستان، شهید چمران اهواز، شهید باهنرکرمان، کاشان، گیلان و یزد هستند.
 
همچنین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تخصصی سطح یک و دو که اختیار بازنگری و تدوین برنامه‌های درسی را دارند شامل، دانشگاه های صنعتی اصفهان، صنعتی امیرکبیر، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی شریف،  علامه طباطبائی، علم و صنعت ایران، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، صنعتی بابل، صنعتی سهند تبریز و هنر هستند.
 
 با ابلاغ این آیین‌نامه به دانشگاه‌های سطح یک و دو اختیار داده شد تا نسبت به بازنگری درسی و تدوین برنامه جدید اقدام کنند. به گفته معاون آموزشی وزارت علوم، این آیین‌نامه منشأ یکی از تحولات مثبت در وزارت علوم خواهد بود و موجب تمرکز زدایی از دستگاه‌های ستادی می‌شود.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار