به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود حسین زاده وجدانی سرپرست اداره کل مطالعات اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری اظهار داشت: زمینه لازم برای ورود ۱۰ شرکت و بنگاه اقتصادی وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری برای ورود به تالار بورس اوراق بهادار انجام شده و این شرکت ها در سال ۹۶ وارد بورس می شوند.
وی با بیان اینکه امسال نیز ۱۰ شرکت صندوق بازنشستگی کشوری به بورس راه یافتند، گفت: شش شرکت زیرمجموعه پگاه شامل آذربایجان غربی، خراسان، اصفهان، فارس، گلستان و گلپایگان و چهار شرکت پتروشیمی جم، امیرکبیر، اصفهان و خراسان در سال ۹۵ وارد بورس شدند.
وجدانی ادامه داد: الزاماتی به عنوان پیش نیاز ورود شرکت ها به بورس وجود دارد که تلاش می شود آمادگی لازم در شرکت ها برای رعایت این الزامات ایجاد شود.
وی، یکی از اقدامات صندوق بازنشستگی کشوری را نظارت بر ابعاد حقوقی قراردادهای کلان شرکت های وابسته عنوان کرد و افزود: تلاش صندوق نظارت و ارائه مشاوره لازم در خصوص انعقاد قراردادها مطابق با الزامات آیین نامه معاملات بخشنامه شده اخیر است که توسط شرکت های وابسته به صندوق انجام می شود. رویکرد ما نظارت بدون دخالت اجرایی در این امور است.
وجدانی تاکید کرد: ابعاد این نظارت ها در حوزه هایی چون برنامه های اجرایی شرکت ها، هزینه های سرمایه ای، ورود به سرمایه گذاری های جدید یا خروج از آن، ساختار نیروی انسانی با رویکرد تخصصی، فنی و یادگیری فنون روز و استانداردسازی شیوه های مدیریت و کنترل کیفیت است.
وی، شفافیت و بروزرسانی اطلاعات با اهمیت شرکت ها را از جمله اقدامات صندوق بازنشستگی کشوری در حوزه ساماندهی و شفاف سازی بنگاه های اقتصادی عنوان و بیان کرد: این اقدام شامل شیوه های برنامه ریزی و بودجه، نحوه کنترل و مقایسه عملکرد با بودجه شرکت ها و برخوردهایی که برای تعدیلات ضروری است را شامل می شود.
وجدانی یادآور شد: این اقدامات سبب می شود تا از رخدادهایی که بار مالی برای شرکت ها دارد جلوگیری شود. همچنین آمار و اطلاعات می تواند برای توسعه عملکرد شرکت ها، ارتقا بهره وری و بهبود ساختار شرکت ها نیز استفاده شود.
انتهای پیام/