سید جواد ساداتینژاد، باتاکید بر اینکه آمار نرخ 32 درصدی بیکاری در کاشان بر اساس تحقیقاتی پس از اعلام نرخ 9 درصد بیکاری در کاشان مشخص شد گفت:شناخت نرخ 32 درصدی بیکاری عاملی شد تا با طرح مباث فناوری و اشتغال کارگروه اشتغال و توسعه فناوریهای نوین را در دفتر ایجاد کنم.
بهگفتهوی،ایجاد اشتغال از دو راه توسعه صنعت و فناوریهای نوین است که از راه توسعه صنعت باتوجه به نبود نیرو و کارگر و سرمایهگذاری در صنعت دردی را دوانمیکند چون صنعت ما کارگری است و دانشآموختهها در آن جایی ندارند.
نماینده کاشان و آران و بیدگل ورود صنایع نوین را نیز باتوجه به بازدهی آن در بلند مدت و زمان حداقل دوساله برای ایجاد اشتغالی که به صورت مقطعی حل میشود یادآورشد و گفت:آنچه که بهسرعت میتواند اشتغال را حتی موقتی حلکند فناوریهای نو است که درآمد آن نسبت به دیگر مشاغل قابل مقایسه نیست.
ساداتینژاد،همین امر را علت انگیزه و تشویق وی به فعالیت در اشتغال و توسعه فناوریهای نوین در دو شهرستان دانست و گفت:سوال مهم اینجاست که پول و درآمد بازار اشتغال حوزه فناوریهای نو و تجارت محتوا کجامیرود.
وی، وجود فرهنگ غنی و جاذبههای فراوان تاریخی گردشگری برای تولید محتوا در شهرستان کاشان را تاکیدکرد و گفت:هدف از برگزاری این کارگاه تخصصی نیز است که دانشآموختگان جویای کار با چگونگی کسب درآمد و منفعت از محل تولید محتوا آشناشوند.
بهگفتهوی، تولیدکننده، تجمیعکننده محتوا، مخابرات و مشتریان افرادی هستند که چرخه درآمد و مصرف را تشکیل میدهند.
نخستین همایش تخصصی کسب و کار نوین ویژه دانشآموختگان جویای کار با همکاری معاونت تجاری شرکت مخابرات ایران و بررسی مدل تولید محتوای دیجیتال در فضای مجازی
در سالن غیاثالدین جمشید کاشانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان برگزارشد.
سخنرانی توجیهی و آموزشی اصغر امینآقایی مدیر
کل تحقیق و توسعه محصول و خدمات شرکت مخابرات ایران و جلسه پرسش و پاسخ مسوولان
شرکتهای تولید و توزیع محتوا در کشور با دانشآموختگان جویای کار شرکت کننده در
همایش از جمله برنامههای این نشست تخصصی بود.
انتهای پیام/م