یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: پیروی از یک رژیم غذایی سالم علاوه بر سلامت جسم می‌تواند موجب حفظ و ارتقای سلامت مغز و روان افراد شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر احمدرضا درستی، مدیر گروه جامعه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه تغذیه مناسب علاوه بر سلامت جسم، تاثیر فوق‌العاده بر عملکرد روانی و مغزی انسان دارد، گفت: کمبودهای تغذیه‌ای می‌تواند بیماری‌های روانی و روحی را ایجاد یا تشدید کند و به همین ترتیب ناراحتی‌های روحی نیز با تاثیر بر مقدار دریافت مواد غذایی اثرات جسمی را بر فرد تحمیل می‌کند.
 
وی افزود: به افراد توصیه می‌شود برای حفظ سلامت مغز از مصرف چربی حیوانی اشباع و اسیدهای چرب ترانس و اضافه وزنی که موجب بروز دیابت، آسیب دائمی به سلول‌های مغز و سکته مغزی می‌شود، خودداری کنند.
 
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی خاطرنشان کرد: مصرف الکل، رنگ‌های خوراکی، شیرین کننده‌ها، افزودنی‌ها، نوشابه‌های گازدار، شربت‌های شیرین، تنقلات شیرین، نان سفید و فست فود می‌تواند موجب کاهش فعالیت مغز شود.
 
منبع: آنا
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.