وی ادامه داد: درختکاری این وسعت از سراب قنبر سه تا پنج سال زمان نیاز دارد، اما در همین ایام درختکاری و کمتر از یک ماه مانده به پایان سال، تلاش میکنیم 50 هکتار از سراب قنبر را درختکاری کنیم.
رئیس سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرمانشاه در خصوص گونههایی که قرار است در این منطقه کاشته شود نیز یادآوری کرد: عمدتا از گونههای بومی زاگرس در این منطقه کشت خواهیم کرد، گونههایی مانند "بلوط"، "بنه"و "داغداغان". همچنین برای کشت برخی از گونهها مانند انواع سوزنی برگها از جمله "اقاقیا مادری"، "زبان گنجشک" و "زالزالک" که بومی زاگرس نیستند، اما با شرایط آب و هوایی سراب قنبر سازگارند نیز برنامه داریم.
کومه با بیان اینکه هدف ما فقط کاشت درخت در سراب قنبر نیست، افزود: این منطقه را به پارک جنگلی تبدیل میکنیم و امکانات، مبلمان، وسایل بازی کودکان و ... را نیز در پارک نصب میکنیم.
وی معتقد است، با این کار توزیع فضای سبز و پارک در شهر کرمانشاه عادلانه خواهد بود و مردم جنوب شهر هم به یک پارک جنگلی دسترسی دارند.
به گفته این مسئول، جنگلکاری سراب قنبر علاوه بر استفاده تفریحی مردم، مزایای دیگری از جمله کم کردن آلودگی هوا را هم دارد.
رئیس سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرمانشاه در ادامه اشارهای هم به قطع درختان سراب قنبر داشت و تاکید کرد: قطع درختان سراب قنبر مربوط به سنوات گذشته بوده و مورد تازهای در این خصوص نداشته ایم.
کومه از پیگرد موارد تخلف قطع درختان سراب قنبر هم یاد کرد و ادامه داد: اکنون دهها پرونده در این خصوص تشکیل شده و به علاوه شهرداری منطقه چهار نیز پیگیر جدی حقوق شهرداری در قطع درختان سراب قنبر است.
وی افزود: قصد داریم با همکاری مالکین، بخشی از باغهای از دست رفته را احیا کنیم و طی ماههای آینده خبرهای خوبی از سراب قنبر به مردم بدهیم.