پس از تهیه مواد اولیه سالم و تازه، انتخاب ظروف مناسب و مورد تایید برای پخت و پز می تواند روند تغذیه سالم را تا حد قابل توجهی بهبود ببخشد.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در طول زمان ظروف مختلف و متنوعی برای پخت و پز استفاه شده است، ظروف سنگی، پلاستیک، مسی، چدن، فلزی و ... که هر کدام در دوره ای خوش درخشیده و بازار مصرف کننده ها را از آن خود کرده اند. در این بین مصرف کننده بنا بر سلیقه و تجربه خود به مرور نوعی از ظروف را انتخاب و بطور مداوم مورد استفاده قرار می دهد.

انتخاب ظرف مناسب برا پخت و پز تاثیر بسزایی در سلامت جسم و روح افراد خانواده دارد. به گفته کارشناسان برخی از ظروف با آزاد سازی ترکیبات متفاوتی که بر اثر رنگ، لعاب و یا جنس آنها در هنگام پخت و پز ایجاد می شود می توانند برخی عناصر و ترکیبات مضر یا مفید را به غذای پخته شده اضافه کرده و در هنگام مصرف وارد بدن انسان کنند.

با آگاهی از معایب و محاسن هر کدام از این ظروف می توانید انتخابی آگاهانه و صحیح برای تمامی اعضای خانواده خود انجام داده و روند سلامت خانواده خود را بهبود بخشید.


بهترین ظروف برای پخت و پز کدامند؟ + اینفوگرافی



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.