به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، فرج کریم پور،افزود: در این جشنواره بیش از 20 نوع غذای سنتی با همت والدین و مربیان مهد آماده شده بود.
وی گفت: آگاهسازی خانوادهها از اهمیت غذای سالم و ایجاد انگیزه در به وجود آوردن عادات غذایی سالم در کودکان از اهداف برگزاری این جشنواره بود.
کریم پور افزود: یکی از نکات مورد توجه در مهد تغذیه و صبحانه کودک است که اگر تغذیه کودکان یکسان و سالم باشد احتمال بیماری بسیار کم می شود.
در پایان این جشنواره از شرکت کنندگان تجلیل شد.
انتهای پیام/ی