
به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ، فاطمه منتظری کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار گفت: در این جشنواره 30 نوع غذا با همت والدین کودکان و مربیان مهدکودک بهار طبخ شد و به معرض نمایش گذاشته شد.
وی افزود: هدف از برپایی این جشنواره آگاه سازی خانوادهها از اهمیت غذای سالم با معرفی نمونهای از غذاهای سالم و ایجاد انگیزه در به وجود آوردن عادات غذایی سالم در افراد می باشد.
منتظری با اشاره به انواع مواد غذایی انرژیزا و همچنین نحوه طبخ غذا گفت: همه مواد اولیه که به عنوان مواد غذایی نیروزا در بدن انسانها مورد استفاده قرار میگیرند همگی جزوه مواد آلی هستند.
وی افزود: احتیاجات انسانها به مواد غذایی به حسب شغل ، سن ، شرایط محیطی و غیره متفاوت هستند و یک انسان عادی حدود 2500 کالری به شکل روزانه مصرف میکند.
انتهای پیام /س