قرهشیخلو رییس سازمان دارالقرآن در ابتدای این مراسم گفت: یکی از ماموریتهای سازمان دارالقرآن، موضوع نظارت بر چاپ قرآن است هر قرآنی که قرار است، چاپ شود باید از سازمان مجوز بگیرد به خاطر نیاز کشور چاپ و توزیع رایگان قرآن بین مردم دستور کار سازمان قرار گرفته است و تاکنون حدود یک میلیون جلد قرآن توسط سازمان چاپ و به صورت رایگان یا نیمبها در اختیار مردم قرار گرفته است.
وی ادامه داد: به دلیل مسائل کمبود بودجه، برخی از برنامهها را در اولویت دوم قرار داده ایم و برای آنها از حمایت خیرین استفاده کنیم.
رئیس سازمان دارالقرآن تصریح کرد: با کمک خیرین قرآنی طی دو سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار جلد قرآن چاپ شده که در آخرین مرحله، قرآنهای چاپ شده در دهه فجر در اختیار مردم به ویژه مردم مناطق محروم قرار گرفته است .
وی عنوان کرد: امیدواریم این فرهنگ مانند مراسم عزاداری محرم و صفر،که مردم بدون کمک دولت هزینه میکنند ادامه پیدا کند و مردم برای قرآن هم قدم بردارند.
قرهشیخلو در پاسخ به پیشنهاد یکی از خیرین در خصوص اینکه قرآنهایی که در فضای مجازی هستند باید تحت نظر سازمان دارالقرآن باشند، بیان کرد: با رسانههای دیجیتال تفاهم کردهایم که هر نرمافزاری که قرار است در آن نسخه قرآن استفاده شود باید سازمان دارالقرآن آن را تأیید کند.
در پایان این نشست از قرآنهای که به کمک خیرین چاپ شده بود، رونمایی شد.
انتهای پیام/