کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: دیابتی ها 80 درصد بیشتر از افراد سالم با سن و جنس مشابه احتمال ابتلاء به کبد چرب را دارند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،وجیهه عرب شاهی در گفتگو با خبرنگاران ، با اشاره به اینکه کبد چرب با تجمع و رسوب چربی در کبد شناخته می شود و منجر به وضعیت التهاب در کبد می شود.
وی افزود: سن، جنس، سابقه خانوادگی، چاقی شکمی، هیپرلیپیدمی، فعالیت بدنی کم و رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب اشباع و گوشت قرمز و فقر منابع امگا3 و میوه و سبزی ربسک فاکتورهای بیماری کبدچرب است.
به گفته وی، تصفیه و انبار کردن خون، متابولیسم کربوهیدرات و چربی و پروتئین و هورمون ها، تصفیه سموم و مواد شیمیایی خارجی و داروها، تشکیل صفرا، ذخیره ویتامین ها و آهن، تشکیل فاکتورهای انعقادی، مقاومت در برابر عفونت ها از اعمال وظایف کبد است.
عرب شاهی، با بیان اینکه بروز بیماری کبد چرب در وظایف و کارکرد کبد اختلال ایجاد می کند تصریح کرد: درمان قطعی دارویی برای کبد چرب وجود ندارد.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، اصلاح شیوه زندگی، داشتن سبک زندگی سالم، افزایش فعالیت بدنی، رعایت رژیم غذایی سالم و کاهش تدریجی وزن بدن را خط اول درمان در بیماری کبدچرب برشمرد.



انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.