به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مدت زمان تهیه و پخت این غذای خوشمزه، حدود نیم ساعت است و بسیار آسان تهیه میشود. برای آشنایی با مراحل پخت این کوفتهی خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم: پیاز: نصف یک پیاز متوسط
سیر: دو حبه
دال عدس: یک و نیم پیمانه
روغن یا روغن زیتون: 4 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
جعفری خردشده: یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
آبلیمو: به میزان لازم
طرز تهیه: دال عدس را به مدت دو ساعت در آب سرد، خیس میکنیم. سپس آن را آبکش کرده و به همراه پیاز، سیر و جعفری در میکسر میریزیم و خوب، مخلوط میکنیم. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. از مایهی به دست آمده به شکل دلخواه برداشته و در روغن داغ، سرخ میکنیم. این غذا با آب لیموی تازه و نان، بسیار خوشمزه است.
نکته: مطمئن شوید که عدسها خوب در آب خیس خورده و نرم شدهاند همچنین پس از آن، مواد این کوفته را خوب میکس کنید چون اگر کمی مایهی کوفته، زبر باشد، کوفتهها ترک میخورد.
منبع: تابناک
انتهای پیام/