به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
بوشهر، غلامرضا طراوت روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: میانگین کشوری تحصیل دانش آموزان در مدارس غیردولتی 12 درصد است.
وی تصریح کرد: مدرسه های غیردولتی در راستای بهبود کیفیت آموزشی تاسیس و برهمین اساس برای ارتقای سطح کیفی و جذب هرچه بیشتر دانش آموزان در این مدرسه ها تلاش و برنامه ریزی می شود.
این مقام مسئول یادآور شد: در زمان حاضر یکهزار و 500 مدرسه و پیش دبستانی غیر دولتی در مقاطع مختلف در استان بوشهر مشغول به فعالیت هستند.
طراوت گفت: در راستای کنترل و نظارت هرچه بیشتر بر کار مدرسه های غیردولتی و مراکز آموزش علمی آزاد امسال 40 بازرس در نظرگرفته شده است و براساس بررسی این افراد تاکنون دو مرکز آموزش علمی آزاد در سطح شهر بوشهر پلمپ شده اند.
وی درخصوص فضای مدرسه های غیردولتی در استان بوشهر نیز اظهار کرد: با وجود محدودیت فضا در شهر بوشهر ولی باز هم ساختمانهای در نظرگرفته شده برای مدرسه های غیردولتی با تائید نظر اداره کل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس انتخاب می شود.
طراوت در خصوص شهریه پرداختی به مدرسه های غیردولتی نیز گفت: مدرسه های غیردولتی باید مبلغ شهریه ها را در مدرسه نصب و خانواده ها مبلغ را به شماره حساب آموزشگاه پرداخت کنند.
وی در خصوص فعالیتهای فوق برنامه مدرسه های غیردولتی و اجباری نبودن این فعالیتها نیز گفت: فعالیتهای فوق برنامه این مدرسه ها باید به تائید انجمن اولیا و مربیان برسد وخارج از سیستم آموزش رسمی ارائه شود.
طروات در خصوص آموزشگاههای علمی و زبان خارجی نیز گفت: در زمان حاضر 300 مرکز آموزش علمی آزاد و زبان خارجی در استان بوشهر مشغول به فعالیت هستند.
وی در خصوص وقوع برخی تخلفها در مراکز آموزشگاههای علمی و زبان خارجی نیز اظهار کرد: آموزشگاههای علمی و زبان خارجی زیر نظر آموزش و پرورش است و خانواده ها هزینه کلاسها را به حساب آموزشگاه پرداخت کنند.
طراوت گفت: در زمان حاضرسه هزار و 111دانش آموز در استان بوشهر در 41 آموزشگاه از راه دور مشغول به تحصیل هستند.
وی اظهار کرد: 14هزار و 226 دانش آموز در36 مدرسه هیات امنایی در سطح پنج شهرستان استان بوشهر مشغول به تحصیل هستند.
طراوت اظهار کرد: در مدرسه های هیات امنایی اولیا شهریه پرداخت نمی کنند بلکه تنها هزینه خدمات فوق برنامه از طرف خانواده ها پرداخت می شود.
وی در خصوص شوراهای آموزش و پرورش استان بوشهر نیز افزود: شورا های آموزش و پرورش عالی ترین مرجع تصمیم گیری در آموزش و پرورش است و تفویض اختیار، تمرکززدایی و ارتقای فعالیت آموزش و پرورش از هدفهای مهم تاسیس این شورا هاست.
طراوت با اشاره به تشکیل 11 جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر در سالجاری تصریح کرد: این جلسه ها تاکنون 39 مصوبه شامل 20 مصوبه آموزشی، دو پرورشی، چهار اداری، شش عمرانی، پنج خدماتی و رفاهی و دو مصوبه پژوهشی داشته است.
وی تصریح کرد: تقویت بنیه علمی دانش آموزان و اختصاص 12 درصد از حق آلایندگی و عوارض با همت دهیاران، شهرداران و شوراهای شهر و روستا مهمترین مصوبه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر است.
طراوت گفت: توانمند سازی معلمان، تقویت بنیه علمی دانش آموزان، برگزاری کلاسهای فوق برنامه، برگزاری آزمونهای مختلف از جمله هدفهای طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان در استان بوشهر است.
وی یادآور شد: شورای آموزش و پرورش دشتستان و دشتی از توابع استان بوشهر به ترتیب رتبه اول و دوم را از آن خود کردند.
انتهای پیام/ ث