این خوراکی حاوی انواع ویتامین ها از جمله ویتامین های A، C، E، K، و B6 همچنین فولات، آهن، مس، کلسیم، پروتئین و فیبر است.
این گیاه خوش طعم و با خواص درمانی فراوان را می توان به همراه انواع خوراکی ها به صورت خام، پخته، کبابی ویا حتی به صورت کوکو مصرف کرد.
خوردن مارچوبه همچنین می تواند باعث ایجاد احساس سیری، کمک به کاهش وزن، درمان یبوست، کاهش کلسترول بد خون، بر طرف کردن عفونت ادراری در بانوان و رفع مشکلات مجاری ادراری، کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت حس عشق و علاقه به همسر و درمان مشکلات هورمونی چون افزایش سطح استروژن و تستوسترون درمردان، رفع مشکلات گوارشی و احساس نفخ معده، کمک بند آوردن خون و رفع مشکلات ناشی از کاهش پلاکت های خونی، رفع افسردگی و به دلیل بالا بودن میزان فولیک اسید در آن برای درمان کم خونی در افراد به کار رود.
کارشناسان مصرف مارچوبه تازه را بویژه به همراه تخم مرغ و نیمرو در وعده صبحانه برای حفظ سلامت بدن توصیه می کنند.
منبع:time
انتهای پیام/